Hotel Royal Drina Zvorničko jezero, Zapadna Srbija

Hotel Royal Drina

Zvorničko jezero, Zapadna Srbija

Na desnoj obali brze i plahovite Drine i Zvorničkog jezera nalazi se Hotel Royal Drina. Lociran u centru Malog Zvornika, ovaj hotel je idealno mesto za sve koji vole neposrednu blizinu obala reke i mikroklimu netaknute prirode. U sklopu hotela postoji i restoran Jezero, sa šarolikim izborom jela nacionalne kuhinje za sve gurmane, a uz to, svoj boravak gosti ovde mogu zasnovati i na doručku ili polupansionu. Takođe, u prizmelju je i kafe-picerija Rio Grande, gde se u veoma prijatnom ambijentu može uživati u mediteranskim specijalitetima i izvanrednoj ponudi pića i kafa.

Hotel Royal Drina odličan je izbor i za radni odmor ili poslovne susrete, sa konferencijskom salom Ada koja može ugostiti oko 30 zvanica. Hotel je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, u vrtu postoji igralište za decu, a tu je i privatni parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaZvorničko jezero, Zapadna Srbija
Telefon 1+381 15 471 150
Emailoffice@royaldrina.rs
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

restoran

Restoran

recepcija

Recepcija

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

parking

Parking

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Hotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal Drina

Soba za 1-2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal DrinaHotel Royal Drina

Komfort soba za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Royal Drina

Zlatarsko jezero

Zlatar, Zapadna Srbija

Kada iz obližnjih kafana čujete stihove “Kokin brod, Kokin brod, ja sam mala oktopod.” Znajte da se nalazite u neposrednoj blizini Zlatarskog jezera. Ovo veštačko jezero, nastalo je u dolini reke Uvac, izgradnjom brane za potrebe hidroelektrane.

Detaljnije
Hotel Royal Drina

Manastir Mileševa (XIII vek)

Prijepolje, Zapadna Srbija

Često se kaže da je Prijepolje izraslo u krilu manastira Mileševe, zadužbine kralja Vladislava, sina kralja Stefana Prvovenčanog. Podignuta je u Raškom stilu tokom 1218. i 1219. godine, u pitomini doline oko 5 kilometra od ušća Mileševke u Lim.

Detaljnije
Hotel Royal Drina

Manastir Tronoša (XIV vek)

Loznica, Zapadna Srbija

U blizini Tršića, a na 17 kilometara od Loznice se nalazi pravoslavni manastir Tronoša sa crkvom posvećenom Vavedenju Presvete Bogorodice. Manastir je poznat i po tome što se u njemu opismenjavao Vuk Stefanović Karadžić, tako da se u okviru manastirskog kompleksa nalazi i Muzej ranog Vukovog školovanja.

Detaljnije
Hotel Royal Drina

Tršić

Tršić, Zapadna Srbija

Tršić je rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, čuvenog reformatora i tvorca modernog srpskog ćiriličnog pisma. Nalazi se na 9 km od Loznice. Danas se u selu nalazi etnografski park sa spomen-kućom Vuka Karadžiča i objekti narodne arhitekture kao i nekoliko etno restorana.

Detaljnije
Hotel Royal Drina

Banja Koviljača

Banja Koviljača, Zapadna Srbija

Banja Koviljača je jedna od najlepših i najstarijih banja u Srbiji. Nalazi se u Zapadnoj Srbiji, ušuškana između planine Gučevo i reke Drine. Deo je Podrinja u čijoj blizini su brdoviti Jadar, brežuljcima isprekidana Pocerina i planina Cer, te plodne mačvanske ravnice.

Detaljnije
Hotel Royal Drina

Planina Gučevo

Loznica, Zapadna Srbija

Planina Gučevo predstavlja još jedno bajkovito mesto u Srbiji, pogodno za begstvo od gradske vreve i udoban boravak u prelepom prirodnom ambijentu. Nalazi se iznad Loznice i Banje Koviljače, severno od Boranje, dinarske planine u Podrinju, zapadnom delu Srbije i u prostoru koji Drina u luku zatvara sa zapada i severozapada.

Detaljnije
Hotel Royal Drina

Planina Golija

Golija, Zapadna Srbija

Pomalo tajanstvene, ali svakako jedinstvene lepote, ova planina smatra se jednom od najlepših i šumama najbogatijih planina u čitavoj Srbiji. Nalazi se na zapadu zemlje, na granici između Moravičke i Raške oblasti i u obliku latiničnog slova S se prostire dužinom od 32km.

Detaljnije
Hotel Royal Drina

Manastir Studenica (XII vek)

Ivanjica, Zapadna Srbija

Manastir Studenica nalazi se u srcu stare srpske zemlje Raške, i predstavlja jednu od najvećih svetinja kod Srba. Smešten je na 39 km južno od Kraljeva, a podigao ju je rodonačelnik loze Nemanjića, Stefan Nemanja.

Detaljnije
Hotel Royal Drina

Manastir Sopoćani (XIII vek)

Novi Pazar, Zapadna Srbija

Manastir Sopoćani se nalazi na jedinstvenom mestu u prelepom prirodnom okruženju, na oko 15 km zapadno od Novog Pazara i nedaleko od izvora reke Raške. To je još jedan od bisera srpske srednjovekovne gradnje, i važi za jednu od najvećih svetinja u narodu. Naziv manastira vodi poreklo od staroslovenske reči ''sopot'' što znači izvor.

Detaljnije