Vila Petra Banja Vrujci, Zapadna Srbija

Vila Petra

Banja Vrujci, Zapadna Srbija

U samom centru Banje Vrujci, u očuvanoj prirodi podnožja Suvobora, nalazi se udobno smeštene Vila Petra i Luxury APARTMANS Petra. Kako su locirane između spa centra i bazena „Vrujci“, u neposrednoj blizini nalaze se raznovrsni turistički sadržaji kao i veliki broj restorana tradicionalne kuhinje koji nude pristupačnu pansionsku ishranu. U okviru vile postoji i kafe bar sa velikom letnjom baštom i pogledom na dečije igralište. Takođe, u zelenilu dvorišta nalazi se i bazen sa divnom terasom za sunčanje, kao i hidromasažna kada na otvorenom. Uz sve ovo, u najmirnijem delu vile smeštena je sauna u brvnari sa sobom za sve vrste masaža. Postoji i Wi-Fi internet, kao i parking prostor.

Vila Petra poseduje 3 bazena:
Prvi bazen je 12×6m
Drugi bazen je 10×4m
Treći je dečiji sa rekvizitima za igr

Vila takođe ima:

1. Kafe bar
2. Igraonicu za decu
3. Spa: Sauna i masaže

Vila Petra nudi jednu jednokrevetnu sobu, jedan studio, četiri dvokrevetne sobe, jednu trokrevetnu i jednu četvorokrevetnu sobu.

Luxury APARTMANS Petra
poseduje vlastiti bazen sa masažerima, letnjikovac. roštilj u bašti, a nudi ukupno 4 apartmana.
Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaBanja Vrujci, Zapadna Srbija
Emailjovana.vrujci@gmail.com
Telefon 1+381 64 444 333 9
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

vrt

Vrt

bar

Bar

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Vila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila Petra

Vila Petra

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Vila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila PetraVila Petra

Luxury APARTMANS Petra

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Petra

Zlatarsko jezero

Zlatar, Zapadna Srbija

Kada iz obližnjih kafana čujete stihove “Kokin brod, Kokin brod, ja sam mala oktopod.” Znajte da se nalazite u neposrednoj blizini Zlatarskog jezera. Ovo veštačko jezero, nastalo je u dolini reke Uvac, izgradnjom brane za potrebe hidroelektrane.

Detaljnije
Vila Petra

Manastir Mileševa (XIII vek)

Prijepolje, Zapadna Srbija

Često se kaže da je Prijepolje izraslo u krilu manastira Mileševe, zadužbine kralja Vladislava, sina kralja Stefana Prvovenčanog. Podignuta je u Raškom stilu tokom 1218. i 1219. godine, u pitomini doline oko 5 kilometra od ušća Mileševke u Lim.

Detaljnije
Vila Petra

Manastir Tronoša (XIV vek)

Loznica, Zapadna Srbija

U blizini Tršića, a na 17 kilometara od Loznice se nalazi pravoslavni manastir Tronoša sa crkvom posvećenom Vavedenju Presvete Bogorodice. Manastir je poznat i po tome što se u njemu opismenjavao Vuk Stefanović Karadžić, tako da se u okviru manastirskog kompleksa nalazi i Muzej ranog Vukovog školovanja.

Detaljnije
Vila Petra

Tršić

Tršić, Zapadna Srbija

Tršić je rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, čuvenog reformatora i tvorca modernog srpskog ćiriličnog pisma. Nalazi se na 9 km od Loznice. Danas se u selu nalazi etnografski park sa spomen-kućom Vuka Karadžiča i objekti narodne arhitekture kao i nekoliko etno restorana.

Detaljnije
Vila Petra

Banja Koviljača

Banja Koviljača, Zapadna Srbija

Banja Koviljača je jedna od najlepših i najstarijih banja u Srbiji. Nalazi se u Zapadnoj Srbiji, ušuškana između planine Gučevo i reke Drine. Deo je Podrinja u čijoj blizini su brdoviti Jadar, brežuljcima isprekidana Pocerina i planina Cer, te plodne mačvanske ravnice.

Detaljnije
Vila Petra

Planina Gučevo

Loznica, Zapadna Srbija

Planina Gučevo predstavlja još jedno bajkovito mesto u Srbiji, pogodno za begstvo od gradske vreve i udoban boravak u prelepom prirodnom ambijentu. Nalazi se iznad Loznice i Banje Koviljače, severno od Boranje, dinarske planine u Podrinju, zapadnom delu Srbije i u prostoru koji Drina u luku zatvara sa zapada i severozapada.

Detaljnije
Vila Petra

Planina Golija

Golija, Zapadna Srbija

Pomalo tajanstvene, ali svakako jedinstvene lepote, ova planina smatra se jednom od najlepših i šumama najbogatijih planina u čitavoj Srbiji. Nalazi se na zapadu zemlje, na granici između Moravičke i Raške oblasti i u obliku latiničnog slova S se prostire dužinom od 32km.

Detaljnije
Vila Petra

Manastir Studenica (XII vek)

Ivanjica, Zapadna Srbija

Manastir Studenica nalazi se u srcu stare srpske zemlje Raške, i predstavlja jednu od najvećih svetinja kod Srba. Smešten je na 39 km južno od Kraljeva, a podigao ju je rodonačelnik loze Nemanjića, Stefan Nemanja.

Detaljnije
Vila Petra

Manastir Sopoćani (XIII vek)

Novi Pazar, Zapadna Srbija

Manastir Sopoćani se nalazi na jedinstvenom mestu u prelepom prirodnom okruženju, na oko 15 km zapadno od Novog Pazara i nedaleko od izvora reke Raške. To je još jedan od bisera srpske srednjovekovne gradnje, i važi za jednu od najvećih svetinja u narodu. Naziv manastira vodi poreklo od staroslovenske reči ''sopot'' što znači izvor.

Detaljnije