Hotel Royal Spa Banja Koviljača, Zapadna Srbija

Hotel Royal Spa

Banja Koviljača, Zapadna Srbija

Hotel Royal Spa smešten je u centru Banje Koviljače na samom ulazu u najlepši banjski park u Srbiji. Idealno je mesto za odmor, oaza je mira i tišine. Banja Koviljača nalazi se u zapadnoj Srbiji, u zagrljaju planine Gučevo i reke Drine, jedne od najdužih i vodom najbogatijih reka Balkana. Bogati izvori sumporovite vode, povoljni klimatski uslovi, kao i brojni kulturno-istorijski spomenici, neodoljiv su izazov za razvoj svih vidova turizma, kako u banji, tako i u okolini.

U sklopu Hotela Royal Spa nalazi se restoran koji pruža veliki izbor specijaliteta srpske i internacionalne kuhinje. Royal caffe je mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu, rafinirane poslastice najfinijih sastojaka.

Wellness sadržaji Hotela Royal Spa uključuju bazen, parno kupatilo, finsku i rusku saunu, prostorije za masažu i fitnes centar. Hotel poseduje i dve konferencijske sale, kapaciteta do 250 osoba, pokriven je besplatnim Wi-Fi internetom, a ima i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaBanja Koviljača, Zapadna Srbija
Emailoffice@royalspa.rs
Telefon 1+381 15 818 010
Telefon 2+381 65 885 5545
wi-fi

Wi Fi

bazen

Bazen

igraliste-za-decu

Igralište za decu

restoran

Restoran

bar

Bar

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

spa-centar

Spa centar

teretana

Teretana

parking

Parking

Smeštaj
Hotel Royal SpaHotel Royal SpaHotel Royal SpaHotel Royal Spa

Standard soba za 1-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

sef

Sef

kupatilo

Kupatilo

Hotel Royal SpaHotel Royal SpaHotel Royal Spa

Park lux soba za 1-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

sef

Sef

kupatilo

Kupatilo

Hotel Royal SpaHotel Royal SpaHotel Royal SpaHotel Royal SpaHotel Royal Spa

Lux apartman za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

sef

Sef

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Royal Spa

Zlatarsko jezero

Zlatar, Zapadna Srbija

Kada iz obližnjih kafana čujete stihove “Kokin brod, Kokin brod, ja sam mala oktopod.” Znajte da se nalazite u neposrednoj blizini Zlatarskog jezera. Ovo veštačko jezero, nastalo je u dolini reke Uvac, izgradnjom brane za potrebe hidroelektrane.

Detaljnije
Hotel Royal Spa

Manastir Mileševa (XIII vek)

Prijepolje, Zapadna Srbija

Često se kaže da je Prijepolje izraslo u krilu manastira Mileševe, zadužbine kralja Vladislava, sina kralja Stefana Prvovenčanog. Podignuta je u Raškom stilu tokom 1218. i 1219. godine, u pitomini doline oko 5 kilometra od ušća Mileševke u Lim.

Detaljnije
Hotel Royal Spa

Manastir Tronoša (XIV vek)

Loznica, Zapadna Srbija

U blizini Tršića, a na 17 kilometara od Loznice se nalazi pravoslavni manastir Tronoša sa crkvom posvećenom Vavedenju Presvete Bogorodice. Manastir je poznat i po tome što se u njemu opismenjavao Vuk Stefanović Karadžić, tako da se u okviru manastirskog kompleksa nalazi i Muzej ranog Vukovog školovanja.

Detaljnije
Hotel Royal Spa

Tršić

Tršić, Zapadna Srbija

Tršić je rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, čuvenog reformatora i tvorca modernog srpskog ćiriličnog pisma. Nalazi se na 9 km od Loznice. Danas se u selu nalazi etnografski park sa spomen-kućom Vuka Karadžiča i objekti narodne arhitekture kao i nekoliko etno restorana.

Detaljnije
Hotel Royal Spa

Banja Koviljača

Banja Koviljača, Zapadna Srbija

Banja Koviljača je jedna od najlepših i najstarijih banja u Srbiji. Nalazi se u Zapadnoj Srbiji, ušuškana između planine Gučevo i reke Drine. Deo je Podrinja u čijoj blizini su brdoviti Jadar, brežuljcima isprekidana Pocerina i planina Cer, te plodne mačvanske ravnice.

Detaljnije
Hotel Royal Spa

Planina Gučevo

Loznica, Zapadna Srbija

Planina Gučevo predstavlja još jedno bajkovito mesto u Srbiji, pogodno za begstvo od gradske vreve i udoban boravak u prelepom prirodnom ambijentu. Nalazi se iznad Loznice i Banje Koviljače, severno od Boranje, dinarske planine u Podrinju, zapadnom delu Srbije i u prostoru koji Drina u luku zatvara sa zapada i severozapada.

Detaljnije
Hotel Royal Spa

Planina Golija

Golija, Zapadna Srbija

Pomalo tajanstvene, ali svakako jedinstvene lepote, ova planina smatra se jednom od najlepših i šumama najbogatijih planina u čitavoj Srbiji. Nalazi se na zapadu zemlje, na granici između Moravičke i Raške oblasti i u obliku latiničnog slova S se prostire dužinom od 32km.

Detaljnije
Hotel Royal Spa

Manastir Studenica (XII vek)

Ivanjica, Zapadna Srbija

Manastir Studenica nalazi se u srcu stare srpske zemlje Raške, i predstavlja jednu od najvećih svetinja kod Srba. Smešten je na 39 km južno od Kraljeva, a podigao ju je rodonačelnik loze Nemanjića, Stefan Nemanja.

Detaljnije
Hotel Royal Spa

Manastir Sopoćani (XIII vek)

Novi Pazar, Zapadna Srbija

Manastir Sopoćani se nalazi na jedinstvenom mestu u prelepom prirodnom okruženju, na oko 15 km zapadno od Novog Pazara i nedaleko od izvora reke Raške. To je još jedan od bisera srpske srednjovekovne gradnje, i važi za jednu od najvećih svetinja u narodu. Naziv manastira vodi poreklo od staroslovenske reči ''sopot'' što znači izvor.

Detaljnije