Zepter Hotel Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Zepter Hotel

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta Promenada, na površini od čak 11.445m², danas se nalazi Zepter Hotel, koji predstavlja jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana.

Zepter Hotel nudi dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), zatim Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku, zubnu ordinaciju, kao i Zepter Garden Block - otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Od ostalih sadržaja Zepter Hotela, tu je zatvoreni bazen sa termalnom-mineralnom vodom, zatim đakuzi, te bašta sa aperitiv barom, otvorena u letnjem periodu, kao i potpuno nova i moderno opremljena teretana i sauna. Takođe, Zepter Hotel je poznat po kongresnim kapacitetima: Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala. Uz sve ovo, hotel je pokriven i besplatnim Wi-Fi internetom.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emailrecepcija@hotelzeptervrnjackabanja.rs
Telefon 1+381 36 612 167
Telefon 2+381 63 664 843
wi-fi

Wi Fi

bazen

Bazen

centar-grada

Centar grada

restoran

Restoran

bar

Bar

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

teretana

Teretana

Smeštaj
Zepter HotelZepter Hotel

Lux Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

Zepter HotelZepter HotelZepter HotelZepter HotelZepter Hotel

Deluxe Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Zepter Hotel

Lux Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Zepter HotelZepter HotelZepter HotelZepter Hotel

Deluxe Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Zepter Hotel

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Zepter Hotel

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Zepter Hotel

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Zepter Hotel

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Zepter Hotel

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije