Villa Opera Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Villa Opera

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Vila Opera se nalazi u elitnom delu Vrnjačke Banje (Sunčev breg), uz sam dvorac Belimarković, samo minut hoda od banjskog parka - Promenade, izvora tople vode i čuvenog banjskog kupatila. Ovaj kompleks čine dva kaskado postavljena objekta koja su međusobno povezana staklenim prolazom. Iako je modernog dizajna, vila je savršeno uklopljena u okolinu, stapajući savremenu arhitekturu sa rustičnim prirodnim kamenom. Izgrađena je po najsavremenijim trendovima i karakteriše je tzv. zelena gradnja koja pruža visok stepen energetske efikasnosti.

Villa Opera u svom sastavu ima i wellness i spa centar. Wellness centar poseduje bazen sa hidro masažerima, finsku saunu, parno kupatilo, slanu sobu, tepidarijum, a u ponudi je i teretana, kao i različite vrste masaža. U sklopu wellness centra nalazi se i mini caffe. Takođe, tokom toplijih meseci gostima je na raspolaganju i bazen na otvorenom sa solarnim dogrevanjem. Sastavni deo ponude ove vile je i restoran Opera koji se nalazi na krovu, a koji nudi dve odvojene sale za dnevni i večernji ''a la carte'' meni. Vila je pokrivena besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emailinfo@vilaopera.com
Telefon 1+381 36 202 145
Telefon 2+381 64 560 580 6
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

spa-centar

Spa centar

restoran

Restoran

teretana

Teretana

Smeštaj
Villa Opera

Studio (20m²) za 1-2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Villa OperaVilla OperaVilla OperaVilla OperaVilla OperaVilla Opera

Studio (36m²) za 1-2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Villa OperaVilla OperaVilla OperaVilla OperaVilla Opera

Standard Apartman za 1-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Villa Opera

Superior Apartman za 1-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Villa Opera

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Villa Opera

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Villa Opera

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Villa Opera

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Villa Opera

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije