Vila Raj Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Vila Raj

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Vila Raj nalazi se u divnom okruženju šume i stadiona “Raj”, samo 800 metara od centra Vrnjačke Banje, lečilišta i promenade. U blizini su i akva park Sunny Hill, nekoliko restorana i prodavnica, a velika turistička ponuda, bazeni, spa centri i drugi sadržaji nalaze se na 10-ak minuta lagane šetnje.

U okviru Vile Raj postoji i dečji zabavni park, zatim bazeni za decu i odrasle, kao i šank. Tu je i atraktivna letnja bašta sa 300 mesta, sa malom rečicom i vodopadom unutar nje, kao i pokrivenom binom za izvođenje raznih programa. Restoran nacionalne i internacionalne kuhinje pruža i pansionsku uslugu gostima vile, a ovde se mogu organizovati i proslave ili poslovni sastanci. Vila Raj nudi i besplatan Wi-Fi internet, a raspolaže i sopstvenim parkingom za oko 40 vozila.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emailvilaraj@gmail.com
Telefon 1+381 36 615 500
Mobilni+381 63 601 777
bazen

Bazen

restoran

Restoran

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

wi-fi

Wi Fi

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

parking

Parking

Smeštaj
Vila RajVila RajVila Raj

Lux soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

room-service

Room service

Vila RajVila RajVila RajVila RajVila RajVila Raj

Lux soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

room-service

Room service

Vila RajVila RajVila RajVila RajVila Raj

Lux soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

room-service

Room service

Vila RajVila RajVila RajVila RajVila RajVila RajVila Raj

Apartman za 4-5 osoba

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

room-service

Room service

Atrakcije u blizini
Vila Raj

Manastir Tresije (XIV vek)

Kosmaj, Centralna Srbija

U severozapadnom delu vrhova Kosmaja, iznad strmo usečenog korita potoka Male Tresije, nalazi se manastir posvećen Saboru Svetih Arhangela, u narodu poznat pod imenom Tresije po potoku koji protiče pokraj njega. Kameni nadgrobnik iz trećeg veka i olovne cevi vodovoda dodatno svedoče o prisustvu starih Rimljana na ovim prostorima.

Detaljnije
Vila Raj

Jezero Trešnja

Beograd, Centralna Srbija

Ako ste ljubitelj filma “Maratonci trče počasni krug”, onda Vam je sigurno poznata čuvena scena u kojoj Bora Todorović, odnosno Đenka snima umetnički film na jezeru u kome se brčka Kristina koju tumači fenomenalna Seka Sablić. Većini je nepoznato da je ova kultna scena nastala upravo na jezeru Trešnja.

Detaljnije
Vila Raj

Jezero Pariguz

Beograd, Centralna Srbija

U Beogradu postoji nekoliko jezera za koje većina stanovnika glavnog grada nikada nije čula. Takav slučaj je i sa jezerom Pariguz u Resniku. Ovo je veštačko jezero koje je napravljeno radi zaštite naselja Resnik od poplava.

Detaljnije
Vila Raj

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije