Vila Raj Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Vila Raj

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Vila Raj nalazi se u divnom okruženju šume i stadiona “Raj”, samo 800 metara od centra Vrnjačke Banje, lečilišta i promenade. U blizini su i akva park Sunny Hill, nekoliko restorana i prodavnica, a velika turistička ponuda, bazeni, spa centri i drugi sadržaji nalaze se na 10-ak minuta lagane šetnje.

U okviru Vile Raj postoji i dečji zabavni park, zatim bazeni za decu i odrasle, kao i šank. Tu je i atraktivna letnja bašta sa 300 mesta, sa malom rečicom i vodopadom unutar nje, kao i pokrivenom binom za izvođenje raznih programa. Restoran nacionalne i internacionalne kuhinje pruža i pansionsku uslugu gostima vile, a ovde se mogu organizovati i proslave ili poslovni sastanci. Vila Raj nudi i besplatan Wi-Fi internet, a raspolaže i sopstvenim parkingom za oko 40 vozila.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emailvilaraj@gmail.com
Telefon 1+381 36 615 500
Mobilni+381 63 601 777
bazen

Bazen

restoran

Restoran

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

wi-fi

Wi Fi

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

parking

Parking

Smeštaj
Vila RajVila RajVila Raj

Lux soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

room-service

Room service

Vila RajVila RajVila RajVila RajVila RajVila Raj

Lux soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

room-service

Room service

Vila RajVila RajVila RajVila RajVila Raj

Lux soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

room-service

Room service

Vila RajVila RajVila RajVila RajVila RajVila RajVila Raj

Apartman za 4-5 osoba

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

room-service

Room service

Atrakcije u blizini
Vila Raj

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Vila Raj

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Vila Raj

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Vila Raj

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Vila Raj

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije