Vila Ljubica Vrnjačka Banja, Centralna Srbija

Vila Ljubica

Vrnjačka Banja, Centralna Srbija

Vila Ljubica se nalazi na tihom mestu, pored reke, šetališta i parka u Vrnjačkoj Banji. Do centra Vrnjačke Banje ima 1 km, dok je skijalište na planini Goč na udaljenosti od 12 km.

Vila Ljubica nudi osam apartmana u okviru same vile i još dva u aneksu smeštenom u istom dvorištu. Svaka smeštajna jedinica sadrži čajnu kuhinju, sopstveno kupatilo, TV sa kablovskim kanalima, a tu je i besplatan Wi-Fi internet, kao i zajednička terasa. Takođe, u vili su u ponudi i wellness i spa program, sala za konferneciju, kao i privatni parking.

Autor fotografija: Picasa;

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaVrnjačka Banja, Centralna Srbija
Emailpopcic@hotmail.com
Telefon 1+381 63 77 73 547
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Vila Ljubica

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Vila Ljubica

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Vila Ljubica

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Vila Ljubica

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Vila Ljubica

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije