Hotel Slatina Vrnjačka Banja, Centralna Srbija

Hotel Slatina

Vrnjačka Banja, Centralna Srbija

Hotel Slatina je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik, saznaćete da ”slatina” znači izvor slane vode, odnosno zemljište koje je pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu, slatina je izvor zadovoljstva. Hotel pruža gostima priliku da se ovde potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama i svakodnevnim problemima.

Imajući u vidu bogatu istoriju Vrnjačke Banje, sobe u Hotelu Slatina su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Gotovo svaka soba ima terasu koja predstavlja svojevrsnu osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza Banje, na poznati Vrnjački park. Uz to, hotel ima spa i wellness centar sa bazenom u zatvorenom, kao i jednim sezonskim otvorenim bazenom. Tu su i finska sauna, infrared sauna, tursko kupatilo, slana soba, hidromasažna kada, tepidarijum, kao i brojne masaže i drugi tretmani. Sastavni deo hotela je i fitnes cenar, dečije igralište, hotel omogućava pristup besplatnom Wi-Fi internetu, kao i privatnom parkingu.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaVrnjačka Banja, Centralna Srbija
Emailinfo@hotelslatina.rs
Telefon 1+381 36 200 630
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

bazen

Bazen

spa-centar

Spa centar

restoran

Restoran

igraliste-za-decu

Igralište za decu

teretana

Teretana

Smeštaj
Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Standard soba za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

tv

TV

Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Superior soba za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Luks soba za đakuzijem za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Dečiji apartman za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Apartman za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Slatina

Manastir Tresije (XIV vek)

Kosmaj, Centralna Srbija

U severozapadnom delu vrhova Kosmaja, iznad strmo usečenog korita potoka Male Tresije, nalazi se manastir posvećen Saboru Svetih Arhangela, u narodu poznat pod imenom Tresije po potoku koji protiče pokraj njega. Kameni nadgrobnik iz trećeg veka i olovne cevi vodovoda dodatno svedoče o prisustvu starih Rimljana na ovim prostorima.

Detaljnije
Hotel Slatina

Jezero Trešnja

Beograd, Centralna Srbija

Ako ste ljubitelj filma “Maratonci trče počasni krug”, onda Vam je sigurno poznata čuvena scena u kojoj Bora Todorović, odnosno Đenka snima umetnički film na jezeru u kome se brčka Kristina koju tumači fenomenalna Seka Sablić. Većini je nepoznato da je ova kultna scena nastala upravo na jezeru Trešnja.

Detaljnije
Hotel Slatina

Jezero Pariguz

Beograd, Centralna Srbija

U Beogradu postoji nekoliko jezera za koje većina stanovnika glavnog grada nikada nije čula. Takav slučaj je i sa jezerom Pariguz u Resniku. Ovo je veštačko jezero koje je napravljeno radi zaštite naselja Resnik od poplava.

Detaljnije
Hotel Slatina

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije