Hotel Slatina Vrnjačka Banja, Centralna Srbija

Hotel Slatina

Vrnjačka Banja, Centralna Srbija

Hotel Slatina je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik, saznaćete da ”slatina” znači izvor slane vode, odnosno zemljište koje je pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu, slatina je izvor zadovoljstva. Hotel pruža gostima priliku da se ovde potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama i svakodnevnim problemima.

Imajući u vidu bogatu istoriju Vrnjačke Banje, sobe u Hotelu Slatina su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Gotovo svaka soba ima terasu koja predstavlja svojevrsnu osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza Banje, na poznati Vrnjački park. Uz to, hotel ima spa i wellness centar sa bazenom u zatvorenom, kao i jednim sezonskim otvorenim bazenom. Tu su i finska sauna, infrared sauna, tursko kupatilo, slana soba, hidromasažna kada, tepidarijum, kao i brojne masaže i drugi tretmani. Sastavni deo hotela je i fitnes cenar, dečije igralište, hotel omogućava pristup besplatnom Wi-Fi internetu, kao i privatnom parkingu.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaVrnjačka Banja, Centralna Srbija
Emailinfo@hotelslatina.rs
Telefon 1+381 36 200 630
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

bazen

Bazen

spa-centar

Spa centar

restoran

Restoran

igraliste-za-decu

Igralište za decu

teretana

Teretana

Smeštaj
Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Standard soba za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

tv

TV

Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Superior soba za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Luks soba za đakuzijem za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Dečiji apartman za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel SlatinaHotel SlatinaHotel Slatina

Apartman za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Slatina

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Hotel Slatina

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Hotel Slatina

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Hotel Slatina

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Hotel Slatina

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije