Brvnara Grabak Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Brvnara Grabak

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Brvnara Grabak udaljena je od centra Vrnjačke Banje 900 metara, gde je poznato šetalište Promenada sa kafićima i restoranima, dok su pijaca i najbliže prodavnice na razdaljini od oko 600 metara. Pogled iz brvnare se prostire na Grabak vinograde, grabovu šumu i Grabak bazene.

U okviru kompleksa Grabak nalaze se bazeni, teniski teren, teren za odbojku na peski, a tu je i restoran, kao i bar. Brvnara Grabak nudi jedan apartman i dva studija. Apartman ima zaseban ulaz i može primiti 4 osobe.

Sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem, kupatilo i dnevni boravak sa kuhinjom. Ležaj u dnevnom boravku je na rasklapanje. Dva studija takođe imaju zaseban ulaz, zajedničku čajnu kuhinju i dve spavaće sobe sa kupatilima i terasama. Ovde je obezbeđen i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Autor fotografija: Miroslav Majstorovic;

Osnovne informacije
VrstaBrvnare
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emailvinarijagrabak@gmail.com
Telefon 1+381 60 639 91 71
Telefon 2+381 60 661 27 12
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

bar

Bar

restoran

Restoran

Smeštaj
Brvnara GrabakBrvnara GrabakBrvnara GrabakBrvnara GrabakBrvnara GrabakBrvnara GrabakBrvnara GrabakBrvnara GrabakBrvnara Grabak

Smeštaj u Brvnari

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Brvnara Grabak

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Brvnara Grabak

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Brvnara Grabak

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Brvnara Grabak

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Brvnara Grabak

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije