Apartmani Marina Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Apartmani Marina

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Apartmani Marina se nalaze u naselju “Borjak”, prijatnom turističkom delu Vrnjačke Banje okruženom borovim šumama. Iako su od Olimpijskog bazena i izvora mineralne vode Snežnik udaljeni svega 50 metara mogu se pohvaliti mirom i tišinom koja će potpuno prijati gostima i obezbediti im bezbrižan i neometan odmor.

Centar Vrnjačke Banje sa svim pogodnostima i sadržajima koje nudi,je na svega 10 minuta laganog hoda šetalištem od Apartmana Marina. U dvorištu kuće se nalazi sto sa baštenskim stolicama, kao i ljuljaška, pa se tu gosti mogu opustiti i družiti. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i parking, za goste koji dolaze svojim kolima.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emailapartmanimarina.vb@gmail.com
Telefon 1+381 63 623 424
Telefon 2+381 64 204 6 205
wi-fi

Wi Fi

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

parking

Parking

Smeštaj
Apartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani Marina

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Apartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani Marina

Studio za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Apartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani Marina

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartmani Marina

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Apartmani Marina

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Apartmani Marina

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Apartmani Marina

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Apartmani Marina

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije