Apartmani Marina Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Apartmani Marina

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Apartmani Marina se nalaze u naselju “Borjak”, prijatnom turističkom delu Vrnjačke Banje okruženom borovim šumama. Iako su od Olimpijskog bazena i izvora mineralne vode Snežnik udaljeni svega 50 metara mogu se pohvaliti mirom i tišinom koja će potpuno prijati gostima i obezbediti im bezbrižan i neometan odmor.

Centar Vrnjačke Banje sa svim pogodnostima i sadržajima koje nudi,je na svega 10 minuta laganog hoda šetalištem od Apartmana Marina. U dvorištu kuće se nalazi sto sa baštenskim stolicama, kao i ljuljaška, pa se tu gosti mogu opustiti i družiti. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i parking, za goste koji dolaze svojim kolima.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emailapartmanimarina.vb@gmail.com
Telefon 1+381 63 623 424
Telefon 2+381 64 204 6 205
wi-fi

Wi Fi

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

parking

Parking

Smeštaj
Apartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani Marina

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Apartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani Marina

Studio za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Apartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani MarinaApartmani Marina

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartmani Marina

Manastir Tresije (XIV vek)

Kosmaj, Centralna Srbija

U severozapadnom delu vrhova Kosmaja, iznad strmo usečenog korita potoka Male Tresije, nalazi se manastir posvećen Saboru Svetih Arhangela, u narodu poznat pod imenom Tresije po potoku koji protiče pokraj njega. Kameni nadgrobnik iz trećeg veka i olovne cevi vodovoda dodatno svedoče o prisustvu starih Rimljana na ovim prostorima.

Detaljnije
Apartmani Marina

Jezero Trešnja

Beograd, Centralna Srbija

Ako ste ljubitelj filma “Maratonci trče počasni krug”, onda Vam je sigurno poznata čuvena scena u kojoj Bora Todorović, odnosno Đenka snima umetnički film na jezeru u kome se brčka Kristina koju tumači fenomenalna Seka Sablić. Većini je nepoznato da je ova kultna scena nastala upravo na jezeru Trešnja.

Detaljnije
Apartmani Marina

Jezero Pariguz

Beograd, Centralna Srbija

U Beogradu postoji nekoliko jezera za koje većina stanovnika glavnog grada nikada nije čula. Takav slučaj je i sa jezerom Pariguz u Resniku. Ovo je veštačko jezero koje je napravljeno radi zaštite naselja Resnik od poplava.

Detaljnije
Apartmani Marina

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije