Apartman San Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Apartman San

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Apartman San nalazi se u Vrnjačkoj Banji, na adresi Vidikovac 26, stan broj 6, na drugom spratu zgrade koja je izgrađena 2020. godine. U blizini ove lokacije nalaze se hotel i spa centar ''Vrnjačke terme'', kao i park ''Japanski vrt''.

Apartman San je površine 39m² sa terasom odakle se pogled pruža delom ka planini Goč, a delom ka okolnim brdašcima i domaćinstvima. Kapacitet je do 4 osobe, a apartman poseduje odvojenu spavaću sobu za dve osobe, dok još dve osobe mogu biti smeštene u dnevnoj sobi, na trosedu koji se rasklapa u francuski ležaj. Apartman ima i potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo, kablovsku televiziju i bežični internet. Tu je i parking mesto ispred zgrade.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emaildusanducisavic@gmail.com
Telefon 1+381 65 339 23 21
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

kuhinja

Kuhinja

Smeštaj
Apartman SanApartman SanApartman SanApartman SanApartman SanApartman SanApartman SanApartman SanApartman San

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman San

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Apartman San

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Apartman San

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Apartman San

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Apartman San

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije