Apartman Ristić Vrnjačka Banja, Centralna Srbija

Apartman Ristić

Vrnjačka Banja, Centralna Srbija

Apartman Ristić se nalazi u samom centru, u ravnom delu Vrnjačke Banje, na oko 150 metara od glavnog parkinga i početka glavnog šetališta, tj. promenade. Površine je 24 kvadrata, nalazi se na drugom spratu u novoj zgradi, izgrađenoj 2017. godine. Ova zgrada poseduje lift, a sam apartman je u potpunosti restauriran jula 2020. godine.

Apartman Ristić ima dva ležaja koji mogu biti odvojeni ili spojeni u francuski krevet. Kada formiraju bračni ležaj, on je širok oko 165cm, i na njemu, uz dve odrasle osobe može po želji da spava i dete. Sastavni deo apartmana su kuhinja i kupatilo. Kuhinja je opremljena svim neophodnim inventarom (aspirator, šporet, ketler, pribor za jelo i drugo), a tu je i velika terasa sa koje se pruža lep pogled na dvorište bogato zelenilom i na okolna brda i planine.

Prozori i terasa su na istočnoj strani, pa je apartman dosta osvetljen, a pritom sunce ne greje i ne smeta u letnjem periodu. Za tople dane tu je klima uređaj. Takođe, gostima su na raspolaganju i peškiri, posteljina, fen, besplatan bežični internet, a ispred zgrade u kojoj se nalazi ovaj apartman, postoji parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaVrnjačka Banja, Centralna Srbija
Emailsmestajristic@gmail.com
Telefon 1+381 61 6556 206
wi-fi

Wi Fi

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Apartman RistićApartman RistićApartman RistićApartman RistićApartman RistićApartman RistićApartman Ristić

Apartman za 2+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman Ristić

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Apartman Ristić

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Apartman Ristić

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Apartman Ristić

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Apartman Ristić

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije