Kedar Selo Goč Planina Goč, Centralna Srbija

Kedar Selo Goč

Planina Goč, Centralna Srbija

Kedar Selo Goč se nalazi na planini Goč, na oko 12 km od Vrnjačke Banje. Ova planina sa najvišim vrhom Krnja jela (1127 metara) je izvorište mnogobrojnih potoka i rečica koje otiču prema Zapadnoj Moravi i Rasini i daju posebnu draž planinskom krajoliku Goča. Uz to, u okruženju se nalazi i veliki broj zanimljivih destinacija za izlete kao što su jezero Selište (2 km), Mitrovo Polje, planina Stolovi, planina Željin, a tu su i brojni manastiri.

Kedar Selo Goč ima lepo uređeni baštenski vrt, zatim dečije igralište, kao i roštilj zonu, sa prostorom za okupljanje gostiju. Sastavni deo kompleksa je i SPA kutak sa saunom i toplom kadom, a tu su i drvene ležaljke za opuštanje i uživanje u pogledu na planisko okruženje. Takođe, čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaPlanina Goč, Centralna Srbija
Emailekoselogoc@gmail.com
Telefon 1+381 69 614 682
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Kedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo GočKedar Selo Goč

Bungalov za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Kedar Selo Goč

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Kedar Selo Goč

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Kedar Selo Goč

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Kedar Selo Goč

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Kedar Selo Goč

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije