Etno selo Biser Lopatnice Lopatnica, Centralna Srbija

Etno selo Biser Lopatnice

Lopatnica, Centralna Srbija

Etno selo Biser Lopatnice nalazi se na ulasku u selo Lopatnica, udaljeno oko 25 kilometara od Kraljeva. Smešteno na izuzetno lepom mestu, uz samu reku Lopatnicu, okruženo je i lepim mirisnim livadama i četinarskim šumama. Ukoliko ste se uželeli boravka u tišini prirode, jutara u kojima se čuje samo cvrkut ptica i žubor potoka, aktivnog odmora na čistom planinskom vazduhu ili vožnje biciklom, živopisnih prizora – Etno selo Biser Lopatnice je pravo mesto za vas.

Etno selo Biser Lopatnice se sastoji od brvnara za smeštaj i pansionskog restorana, sa letnjikovcima i paviljonima dostupnim gostima za uživanje u predivnoj prirodi. Takođe, za potpuni užitak u letnjoj polovini godine, tu je i otvoreni bazen, savršeno uklopljen u prirodnu okolinu, koji je pomalo nalik na jezero. U zelenom dvorištu ima dosta prostora za bezbednu igru mališana, a ovde možete upražnjavati i streličarstvo ili se zabavljati igrajući pikado ili stoni tenis. Takođe, kompleks nudi besplatan Wi-Fi internet, kao i parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaBrvnare
LokacijaLopatnica, Centralna Srbija
Emailinfo@biserlopatnice.org
Telefon 1+381 63 642 334
wi-fi

Wi Fi

bazen

Bazen

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

restoran

Restoran

stoni-tenis

Stoni tenis

parking

Parking

reka

Reka

Smeštaj
Etno selo Biser LopatniceEtno selo Biser LopatniceEtno selo Biser LopatniceEtno selo Biser LopatniceEtno selo Biser LopatniceEtno selo Biser LopatniceEtno selo Biser LopatniceEtno selo Biser LopatniceEtno selo Biser LopatniceEtno selo Biser Lopatnice

Brvnara za 4-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

tv

TV

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Etno selo Biser Lopatnice

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Etno selo Biser Lopatnice

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Etno selo Biser Lopatnice

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Etno selo Biser Lopatnice

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Etno selo Biser Lopatnice

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije