Hotel Ravni Gaj Ljubić, Centralna Srbija

Hotel Ravni Gaj

Ljubić, Centralna Srbija

Hotel Ravni Gaj nalazi se na raskrsnici puteva Kragujevac, Kraljevo, Čačak, u blizini mesta Ljubić, svega 12 km od centra Kragujevca. Smešten je na magistralnom putu, odlično povezan sa značajnim saobraćajnicama, a ipak uvučen i izolovan od buke, u prelepom ambijentu, okružen divnom prirodom. Lokacija hotela po mnogo čemu je specifična. Osim povoljne geografske lokacije, tu je i prirodno bogatstvo, a Hotel Ravni Gaj je i pod uticajem takozvane ruže vetrova, tačnije, na raskrsnici vetrova koji duvaju sa Kopaonika i Rudnika i zbog čega baš ovo područje ima izuzetnu klimu.

U sklopu Hotela Ravni Gaj, postoji i nacionalni restoran Gružanska terasa, koji nudi veliki izbor ukusnih jela po porudžbini, jela sa roštilja, supa, čorbi, salata, predjela, pica, kolača, kao i raznovrsnih pića, sokova, kafa, spremljenih po HACAP standardu.

Bazen Hotela Ravni Gaj je otvoreno-zatvorenog tipa, sa vodom koja se greje, temperature od 28-32 stepena. Iz prelepog ambijenta zatvorenog dela bazena, urađenog u drvetu i staklu, izlazi se u poseban travnati park koji je na raspolaganju korisnicima bazena, ispunjen cvetnim aranžmanima, kućicama, toboganima, ljuljaškama i drugim rekvizitima za igru dece, suncobranima, mnogobrojnim ležaljkama i stolovima kafea ”Trem”. U ovom kafeu služi se hrana, pića i sladoledi. Takođe, na prostoru ispred bazena, može se igrati i badminton, ili upražnjavati druge sportove sličnog tipa.

Što se sportskih aktivnosti tiče Hotel Ravni Gaj ima i te kako šta da ponudi. Naime, sportska sala hotela je osvetljena velikim brojem led reflektora, toplotno izolovana, i ima sistem za brzo zagrevanje, pa može da se koristi podjednako i zimi i leti, i danju i noću. Raspolaže sa muškim i ženskim svlačionicama, i kafeom na gornjem spratu, iz koga se vidi teren. Inače, sala je prilagođena za: košarku, odbojku i mali fudbal. Uz salu, tu je teretana sa mnogobrojnim spravama koje gosti mogu koristiti. Hotel Ravni Gaj je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a postoji i parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaLjubić, Centralna Srbija
Emailhotel.ravnigaj@gmail.com
Telefon 1+381 60 23 00 130
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

recepcija

Recepcija

teretana

Teretana

teren-za-kosarku

Teren za košarku

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Hotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni Gaj

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Mledenački apartman za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo