Hotel Ravni Gaj Ljubić, Centralna Srbija

Hotel Ravni Gaj

Ljubić, Centralna Srbija

Hotel Ravni Gaj nalazi se na raskrsnici puteva Kragujevac, Kraljevo, Čačak, u blizini mesta Ljubić, svega 12 km od centra Kragujevca. Smešten je na magistralnom putu, odlično povezan sa značajnim saobraćajnicama, a ipak uvučen i izolovan od buke, u prelepom ambijentu, okružen divnom prirodom. Lokacija hotela po mnogo čemu je specifična. Osim povoljne geografske lokacije, tu je i prirodno bogatstvo, a Hotel Ravni Gaj je i pod uticajem takozvane ruže vetrova, tačnije, na raskrsnici vetrova koji duvaju sa Kopaonika i Rudnika i zbog čega baš ovo područje ima izuzetnu klimu.

U sklopu Hotela Ravni Gaj, postoji i nacionalni restoran Gružanska terasa, koji nudi veliki izbor ukusnih jela po porudžbini, jela sa roštilja, supa, čorbi, salata, predjela, pica, kolača, kao i raznovrsnih pića, sokova, kafa, spremljenih po HACAP standardu.

Bazen Hotela Ravni Gaj je otvoreno-zatvorenog tipa, sa vodom koja se greje, temperature od 28-32 stepena. Iz prelepog ambijenta zatvorenog dela bazena, urađenog u drvetu i staklu, izlazi se u poseban travnati park koji je na raspolaganju korisnicima bazena, ispunjen cvetnim aranžmanima, kućicama, toboganima, ljuljaškama i drugim rekvizitima za igru dece, suncobranima, mnogobrojnim ležaljkama i stolovima kafea ”Trem”. U ovom kafeu služi se hrana, pića i sladoledi. Takođe, na prostoru ispred bazena, može se igrati i badminton, ili upražnjavati druge sportove sličnog tipa.

Što se sportskih aktivnosti tiče Hotel Ravni Gaj ima i te kako šta da ponudi. Naime, sportska sala hotela je osvetljena velikim brojem led reflektora, toplotno izolovana, i ima sistem za brzo zagrevanje, pa može da se koristi podjednako i zimi i leti, i danju i noću. Raspolaže sa muškim i ženskim svlačionicama, i kafeom na gornjem spratu, iz koga se vidi teren. Inače, sala je prilagođena za: košarku, odbojku i mali fudbal. Uz salu, tu je teretana sa mnogobrojnim spravama koje gosti mogu koristiti. Hotel Ravni Gaj je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a postoji i parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaLjubić, Centralna Srbija
Emailreception@ravnigaj.rs
Telefon 1+381 60 23 00 130
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

recepcija

Recepcija

teretana

Teretana

teren-za-kosarku

Teren za košarku

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Hotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni Gaj

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni GajHotel Ravni Gaj

Mledenački apartman za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Ravni Gaj

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Hotel Ravni Gaj

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Hotel Ravni Gaj

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Hotel Ravni Gaj

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Hotel Ravni Gaj

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije