Vila Forest Kosmaj Kosmaj, Centralna Srbija

Vila Forest Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Vila Forest Kosmaj smeštena je na obroncima Kosmaja, do kojeg ima svega oko 6 km, odnosno na 45 km od Beograda, i pruža idealne uslove za pravo uživanje u prirodi sa porodicom ili prijateljima, za kraće ili produžene odmore i beg od gradske gužve i buke. Vila je na raspolaganju gostima tokom svih 12 meseci. Najbliža prodavnica udaljena je 1,5 km od vikendice, dok je Sopot na 3,5 km gde se može naći sve potrebno i neophodno za ugodan boravak.

U dvorištu Vila Forest Kosmaj koje je tokom toplih meseci prekriveno divnim zelenim travnjakom nalazi se roštilj na otvorenom, a tu je i trem sa stolom i stolicama. Deca se širom ovog prostranstva mogu potpuno bezbedno i bezbrižno igrati, a za one starije tu su i ležaljke između dva drveta odlične za dremku i opuštanje. Takođe, ovde postoji i rezervisani deo placa za parkiranje automobila.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaKosmaj, Centralna Srbija
Emailvikendicaforest@gmail.com
Telefon 1+381 65 555 31 35
parking

Parking

rostilj

Roštilj

stoni-tenis

Stoni tenis

Smeštaj
Vila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest KosmajVila Forest Kosmaj

Vila za 10 osoba

kuhinja

Kuhinja

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Forest Kosmaj

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Vila Forest Kosmaj

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Vila Forest Kosmaj

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Vila Forest Kosmaj

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Vila Forest Kosmaj

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije