Ranch V8 Kosmaj, Centralna Srbija

Ranch V8

Kosmaj, Centralna Srbija

Ranch V8 je smešten na šumovitom delu Kosmaja koji je proglašen predelom posebnih prirodnih odlika. Udaljen je 60 kilometara jugozapadno od Beograda, a u blizini se nalaze tri manastira iz doba Despota Stefana Lazarevića. Ambijent je idealan za šetnje i vožnju bicikla, sakupljanje bilja ili sve popularniji foto-lov.

Imanje Ranch V8 na kome su smeštene brvnare prostire se na dva hektara, gde dominiraju stabla četinara, breza i ukrasnog bilja, tako da je uživanje u prirodi jednako lepo u svako doba godine. Tu je i letnjikovac sa roštiljem i velikim stolom, kao i ležaljke koje samo upotpunjuju odmor u prirodi. Ovde postoji i Wi-Fi internet, kao i parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaRanč
LokacijaKosmaj, Centralna Srbija
Emailranchv8@gmail.com
Telefon 1+381 62 8297 298
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Ranch V8Ranch V8Ranch V8

Brvnara za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Ranch V8Ranch V8Ranch V8

Brvnara za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Ranch V8

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Ranch V8

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Ranch V8

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Ranch V8

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Ranch V8

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije