Vila Melodija Gornji Milanovac (Grabovica), Centralna Srbija

Vila Melodija

Gornji Milanovac (Grabovica), Centralna Srbija

Vila Melodija se nalazi u mestu Grabovica, na 650 metara nadmorske visine, 6km udaljena od Gornjeg Milanovca. Ovde goste čekaju živopisni predeli koji inspirišu čula, a čine ih okolna brda, livade, šume četinara i lišćara. Uz to, u blizini vile postoje 4 izvora vode i još nekoliko na maloj udaljenosti. Gostima je interesantna i ''staza zdravlja'' koja se nalazi u neposrednoj blizini vile, a koja prodire u listopadnu šumu do stepenastih izvora i izlazi na pašnjake koji pružaju velelepan pogled na okolinu.

Vila Melodija je domaćinstvo koje je prilagođeno zahtevima modernog čoveka, a da pri tome čuva srpsku tradiciju i običaje. Ovde se uzgaja domaća hrana kao i domaće životinje. Dvorište je prostrano i ograđeno, tako da je pogodno i za malu decu. Vila je koncipirana kao jednospratni objekat, čije prizemlje čini kuhinja, sala za ručavanje i druženje, sa mnoštom antikviteta i suvenira, pomoćno kupatilo, dok se na prvom spratu nalaze sobe. U vili postoji i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaGornji Milanovac (Grabovica), Centralna Srbija
Emailvila_melodija@yahoo.com
Telefon 1+381 63 18 22 684
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

Smeštaj
Vila Melodija

Soba br. 1 za 3 osobe sa terasom

Vila MelodijaVila Melodija

Soba br. 2 za 4 osobe

Vila Melodija

Soba br. 3 za 3 osobe

Atrakcije u blizini
Vila Melodija

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Vila Melodija

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Vila Melodija

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Vila Melodija

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Vila Melodija

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije