Pansion Izvori Gornja Trepča, Centralna Srbija

Pansion Izvori

Gornja Trepča, Centralna Srbija

Pansion Izvori se nalazi u samom centru Atomske banje Gornja Trepča, na 20-50 metara od Specijalne bolnice i kupališta. Ovaj smeštaj nudi i restoran u kojem gosti mogu imati uslugu na bazi polupansiona ili punog pansiona.

Pansion Izvori raspolaže sa 36 ležajeva, svaka soba ima svoje kupatilo, TV sa kablovskim kanalima, besplatan Wi-Fi, a takođe pojedine sobe imaju terasu.

Autor fotografija: STUDIO85;

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaGornja Trepča, Centralna Srbija
Emailstankovic.vasovic@gmail.com
Telefon 1+381 63 689612
wi-fi

Wi Fi

restoran

Restoran

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Pansion IzvoriPansion Izvori

Soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

Pansion IzvoriPansion IzvoriPansion Izvori

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

Pansion IzvoriPansion IzvoriPansion Izvori

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Pansion Izvori

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Pansion Izvori

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Pansion Izvori

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Pansion Izvori

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Pansion Izvori

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije