Hotel Castello Boutique Čačak, Centralna Srbija

Hotel Castello Boutique

Čačak, Centralna Srbija

Hotel Castello Boutique se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, u jednom od najlepših i najmirnijih delova Čačka - naselju Avenija lipa. Hotel predstavlja idealan spoj komfora, luksuza i elegancije. Bilo da ste na poslovnom putovanju ili na odmoru, moderno opremljene hotelske sobe, visok kvalitet usluge, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće vaš boravak u ovom hotelu nezaboravnim iskustvom.

U sklopu Hotela Castello Boutique nalazi se i odličan restoran gde možete uživati u domaćim, italijanskim i internacionalnim specijalitetima. U modernom enterijeru Lobby bara možete uživati u jutarnjoj kafi, a svoj boravak u hotelu možete zasnovati i na doručku, punom ili polupansionu. Recepcija je otvorena 24 časa, u hotelu je obezbeđen besplatan Wi-Fi internet, a tu je i šest parking mesta kao i garaža.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaČačak, Centralna Srbija
Emailrecepcija@castelloboutiquehotel.rs
Telefon 1+381 32 665 000
Mobilni+381 62 556 000
wi-fi

Wi Fi

restoran

Restoran

recepcija

Recepcija

parking

Parking

Smeštaj
Hotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello Boutique

Soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello Boutique

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello Boutique

Porodična soba za 3+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello BoutiqueHotel Castello Boutique

Apartman Castello za 5+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

djakuzi

Djakuzi

Atrakcije u blizini
Hotel Castello Boutique

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Hotel Castello Boutique

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Hotel Castello Boutique

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Hotel Castello Boutique

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Hotel Castello Boutique

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije