Motel Gas Beograd, Centralna Srbija

Motel Gas

Beograd, Centralna Srbija

Motel Gas nalazi se na periferiji grada Beograda, u naselju Grmovac, koje je smešteno između Dobanovaca i Šimanovaca, i na 11 km udaljenosti od beogradskog aerodroma ‘’Nikola Tesla’’. Dvorana ‘’Beogradska Arena’’ udaljena je 22 km, do Ada Ciganlije ima 27 km, dok je sam centar grada, odnosno Trg Republike na udaljenosti od 25 km.

Motel Gas raspolaže sa više udobnih i prijatno opremljenih soba, a sve imaju klima uređaj i flat-screen TV, dok pojedine sadrže i balkone. Motel nudi i popločano dvorište, zajednički salon, usluge recepcije i bar. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni pakring.

Osnovne informacije
VrstaMotel
LokacijaBeograd, Centralna Srbija
Emailneogasbg@gmail.com
Telefon 1+381 11 411 3 666
Telefon 2+381 63 532 209
Mobilni+381 64 266 0359
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

bar

Bar

recepcija

Recepcija

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Motel Gas

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Motel Gas

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Motel Gas

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Motel Gas

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Motel Gas

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije