Hostel Beograđanka Beograd, Centralna Srbija

Hostel Beograđanka

Beograd, Centralna Srbija

Hostel Beograđanka je osnovan 2014. godine kao mali porodični biznis. Pored činjenice da je lociran u najstarijem delu Beograda - Vračaru, takođe nalazi se u jednoj od najstarijih zgrada u Beogradu, izgrađenoj početkom XIX veka. To su razlozi zbog kojih će vas ovaj elegantni, prostrani i komforni apartman od 160 m² sa četiri spavaće sobe, velikom dnevnom sobom, velikim balkonom, kuhinjom i 3 metara visokim plafonom, ostaviti bez daha.

Hostel Beograđanka nudi sobe veličine 25-35 m² sa maksimalno 6 kreveta. Sve sobe poseduju singl krevete, od kojih deo imaju zastore za punu privatnost i širine su 100 cm, što obezbeđuje dodatni komfor. Pored toga nude se besplatan Wi-Fi, besplana posteljina i peškiri, samouslužni bar i kafa, samoulužno pranje i sušenje veša, i self check in servis od 23h - 09h.

Osnovne informacije
VrstaHostel
LokacijaBeograd, Centralna Srbija
Emailoffice@hostel-beogradjanka.com
Telefon 1+381 60 6419 446
Telefon 2+381 11 4062 697
centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Hostel Beograđanka

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Hostel Beograđanka

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Hostel Beograđanka

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Hostel Beograđanka

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Hostel Beograđanka

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije