Hotel Villa Breg Vršac, Vojvodina

Hotel Villa Breg

Vršac, Vojvodina

Hotel Villa Breg nalazi se na zelenim obroncima Vršačkih planina, svega 10-ak minuta šetnje od samog centra Vršca. Prirodno okruženje, pažljivo balansiran režim ishrane, najsavremenija tehnička opremljenost i ljubazno osoblje čine ovaj hotel idealnim mestom za aktivan ili opušten odmor gostiju, ali i za poslovne prilike ili sportske pripreme.

U okviru hotela postoji i restoran koji ima izvanrednu ponudu namirnica organskog porekla. Predivan ambijent restorana iz kog se otvara panoramski pogled na banatsku ravnicu i Vršac može biti pravo mesto za svečane prilike i proslave, a tokom letnjeg perioda na raspolaganju je i otvorena bašta iz koje se spušta pogled na grad.

Poseban kutak Hotela Ville Breg je Kamin bar, gde postoji i sto za bilijar, pikado i drugi zabavni sadržaji. Za poslovne prilike tu su tri sale, velika kongresna sala (kapaciteta do 150 gostiju) i dve Banket sale (kapaciteta od 30 do 100 gostiju). Banket sale su multifunkcionalne, opremljene najsavremenijom tehnikom.

Hotel Villa Breg u ponudi ima i sportske terene, u idealnim uslovima za rekreativce, ali i za profesionalne sportiste. Tenis, košarka, odbojka, rekreativno igranje fudbala i malog fudbala na raspolaganju su gostima, baš kao i zatvoreni i sezonski bazen, u okviru wellness centra. Inače, bazen na otvorenom se nalazi na nadmorskoj visini od 170 metara, i odavde se pruža predivan panoramski pogled na grad. Drvene ležaljke, baldahini, suncobrani i vrhunska usluga hotelskog osoblja učiniće da zaboravite na sve drugo i posvetite se samo sebi. Spa program hotela osmišljen je po ugledu na vrhunske svetske spa centre i posvećen je potpunoj obnovi vašeg tela i duha. Uz to, širom kompleksa je obezbeđen i besplatan Wi-Fi internet.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVršac, Vojvodina
Emailreception@villabreg.com
Telefon 1+381 13 831 000
wi-fi

Wi Fi

bazen

Bazen

restoran

Restoran

bar

Bar

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

spa-centar

Spa centar

igraliste-za-decu

Igralište za decu

teren-za-kosarku

Teren za košarku

teren-za-fudbal

Teren za fudbal

Smeštaj
Hotel Villa BregHotel Villa BregHotel Villa Breg

Deluxe apartman

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

tv

TV

Hotel Villa Breg

Deluxe soba

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Villa BregHotel Villa Breg

Ekonomik soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Villa BregHotel Villa BregHotel Villa BregHotel Villa BregHotel Villa Breg

Junior apartman

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Villa BregHotel Villa Breg

Premium soba za 1-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Villa BregHotel Villa BregHotel Villa BregHotel Villa Breg

Porodični apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

tv

TV

Hotel Villa Breg

Standard soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Villa Breg

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Hotel Villa Breg

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Hotel Villa Breg

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Hotel Villa Breg

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije