Sunčani Breg Vrdnik Spa & Resort Vrdnik, Vojvodina

Sunčani Breg Vrdnik Spa & Resort

Vrdnik, Vojvodina

Sunčani Breg Vrdnik Spa & Resort smešten je u banji Vrdnik, na padinama Fruške gore. U bližoj ili nešto široj okolini ovog kompleksa nalaze se brojni manastiri, istorijski spomenici, kao i prirodni lokaliteti. Nacionalni park Fruška gora je udaljen 15 km, a do Beograda ima oko 75 km.

Sunčani Breg Vrdnik Spa & Resort poseduje prostrano dvorište sa uređenim zelenim površinama, bogato cvećem i drugim rastinjem, a tu je i popločani deo, kao i mesto za pravljenje roštilja. U ponudi su i dva sezonska bazena na otvorenom za odrasle i jedan namenjen deci, oko kojih su raspoređene ležaljake. Ovaj resort ima i svoj restoran, wellness i spa centar, biblioteku, kao i konferencijsku salu kapaciteta do 30 mesta. Uz sve ovo, za goste je obezbeđen i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaVrdnik, Vojvodina
Emailsuncanibreg.vrdnik@gmail.com
Telefon 1+381 60 3123 444
Telefon 2+381 22 466 299
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

spa-centar

Spa centar

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Sunčani Breg Vrdnik Spa & Resort

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Sunčani Breg Vrdnik Spa & Resort

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Sunčani Breg Vrdnik Spa & Resort

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Sunčani Breg Vrdnik Spa & Resort

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije