Salaš Tatić Turija, Vojvodina

Salaš Tatić

Turija, Vojvodina

U srcu Bačke, na obali Velikog Bačkog kanala, nadomak živopisnog sela Turija, nalazi Salaš Tatić. Turija je naselje u opštini Srbobran i locirana je na mestu gde se dve reke, Krivaja i Beljanska bara ulivaju u Veliki Bački kanal. Na obali Velikog Bačkog kanala nalaze se plaža i splav koji gostima pružaju mogućnost rekreacije u vidu kupanja, rečnog ribolova i vožnje čamcem. Takođe, od Salaša Tatić do Novog Sada ima 40-ak km.

Salaš Tatić u svom sklopu ima i restoran salu i letnju baštu, zatim riblnjak, 4 hektara zemlje je pokriveno vinogradima, a tu je voćnjak sa više od 500 stabala. Prostrano dvorište salaša nudi i igralište za decu, a tu je i mini farma koja uključuje živinu, ovcu, jaganjce, prasce, ponije - koji doprinose autentičnosti atmosfere vojvođanskog salaša. Salaš je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaSalaš
LokacijaTurija, Vojvodina
Emailsalastatic@gmail.com
Telefon 1+381 63 733 5455
Telefon 2+381 63 116 5424
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

reka

Reka

restoran

Restoran

Smeštaj
Salaš TatićSalaš TatićSalaš TatićSalaš TatićSalaš Tatić

Apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Salaš Tatić

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Salaš Tatić

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Salaš Tatić

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Salaš Tatić

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije