Apartman Studio Milica II Subotica, Vojvodina

Apartman Studio Milica II

Subotica, Vojvodina

Apartman Studio Milica II smešten je u Subotici, na oko 8 km od Palićkog jezera. Najbliža prodavnica ovom objektu je u samoj zgradi, do šetališta, kafića i restorana ima oko 500 metara, dok je i zatvoren bazen na otprilike istoj udaljenosti.

Apartman Studio Milica II ima spavaću sobu, kuhinju sa frižiderom i rernom, flat-screen TV, prostor za sedenje, kupatilo sa tušem, kao i terasu. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, a u blizini se mogu naći javna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaSubotica, Vojvodina
Emailprastalomilica@yahoo.com
Telefon 1+381 69 24 11 590
wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

Smeštaj
Apartman Studio Milica IIApartman Studio Milica IIApartman Studio Milica IIApartman Studio Milica IIApartman Studio Milica IIApartman Studio Milica IIApartman Studio Milica IIApartman Studio Milica II

Apartman za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman Studio Milica II

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Apartman Studio Milica II

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Apartman Studio Milica II

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Apartman Studio Milica II

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije