Villa 48 Stari Slankamen, Vojvodina

Villa 48

Stari Slankamen, Vojvodina

Villa 48 je smeštena na 1,6 km od centra mesta Stari Slankamen, u podnožju ogranka Fruške gore, na 48 metara nadmorske visine. Udaljena je 55km od Beograda i 45km od Novog Sada i pravi je izbor za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, proslave i sastanke.

U vrtu Ville 48 postoji bazen sa letnjom terasom, odakle se pruža pogled na ušće reke Tise u Dunav. Takođe, pokrivena je besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaStari Slankamen, Vojvodina
Emailbook.villa.48@gmail.com
Telefon 1+381 64 640 9292
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

vrt

Vrt

Smeštaj
Villa 48Villa 48Villa 48Villa 48

Vila za 10 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Villa 48

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Villa 48

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Villa 48

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Villa 48

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije