Vila Prezident Sremski Karlovci, Vojvodina

Vila Prezident

Sremski Karlovci, Vojvodina

Vila Prezident nalazi se na samo 1 km udaljenost od centra Sremskih Karlovaca, na putu ka Stražilovu. Smeštena je u blizini Instituta za vinogradarstvo, a do centra Karlovaca i Stražilova može se i prošetati. Fenomenalno okruženje vile i izmeštenost iz grada u fruškogorsku prirodu pruža mogućnost gostima da uživaju u rustičnoj atmosferi, u kojoj je vila i osmišljena. Sa autentičnim doživljajem Vojvodine na umu, dozvolite nam da vas vratimo nekoliko vekova u prošlost kako biste iskusili pravu širinu našeg gostoprimstva, uz svetlost sveća i prijatno pucketanje kamina, zvuke tamburaša i prave tradicionalne gurmanluke.

Vila Prezident raspolaže jednim od najboljih etno restorana u okruženju, sa velikom letnjom terasom, drvenim klupama i stolovima, a rustični enterijer sa kaminom u svom središtu donosi pravu atmosferu za sve romantične prilike ili nezaboravne boemske noći. Takođe, ovde je u ponudi i prostor za poslovne sastanke, konferencije i seminare u nesvakidašnjem i posebnom ambijentu, a dodatna atrakcija je i vinski podrum. Uz to, obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSremski Karlovci, Vojvodina
Emailreservations@prezidenthotel.com
Telefon 1+381 21 298 33 25
Telefon 2+381 62 506 451
parking

Parking

wi-fi

Wi Fi

restoran

Restoran

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

Smeštaj
Vila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila Prezident

Comfort sobe za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Vila PrezidentVila PrezidentVila Prezident

Apartman za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Vila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila PrezidentVila Prezident

VIP apartman za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Prezident

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije