Naš salaš - Prenoćište Farkaš Sombor, Vojvodina

Naš salaš - Prenoćište Farkaš

Sombor, Vojvodina

Naš salaš se nalazi u salaškom naselju Gradina, 5 kilometara od Sombora, pored biciklističke staze ''Panonski put mira'' i u blizini Velikog bačkog kanala. Sagrađen je 1925. godine kao domaćinstvo, a od 2014. godine je prilagođen turističko-ugostiteljskoj delatnosti.

Salaš je namenjen za organizaciju raznih druženja, poslovnih ručkova, seminara, svečanosti i svadbi, a prigodan je i za prijatne trenutke koje gosti ovde mogu provesti sa porodicom, uz lagane zvuke vojvođanske tamburaške muzike.

U okviru kompleksa Naš salaš postoji i dečije igralište, galerija slika, etno zbirka, kao i prodajni prostor rukotvorina starih zanata. Kapacitet salaša u zimskom periodu je 55 sedećih mesta u zatvorenoj prostoriji, a u letnjem periodu 230 mesta u bašti i na terasi. U prijatnom ambijentu salaša gosti mogu probati stara i tradicionalna jela vojvođanske kuhinje, a sva hrana je proizvedena na salašu ili preuzeta od drugih domaćina u naselju.

Prenoćište Farkaš nalazi se u ulici Dalmatinska 64, u samom gradu Somboru, na oko 7 km udaljenosti od salaša. Prenoćište nudi besplatan Wi-Fi internet i privatni parking prostor.

Autori fotografija: Artist-freed/Copyright,Spreadtrum,2011; Copyright:UK

Osnovne informacije
VrstaSalaš - Privatan smeštaj
LokacijaSombor, Vojvodina
Emailnassalassombor@gmail.com
Telefon 1+381 (0) 63 73 77 155
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

Smeštaj
Naš salaš - Prenoćište Farkaš

Prenoćište Farkaš - Soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

Naš salaš - Prenoćište Farkaš

Prenoćište Farkaš - Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

Naš salaš - Prenoćište FarkašNaš salaš - Prenoćište FarkašNaš salaš - Prenoćište Farkaš

Prenoćište Farkaš - Soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

Atrakcije u blizini
Naš salaš - Prenoćište Farkaš

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Naš salaš - Prenoćište Farkaš

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Naš salaš - Prenoćište Farkaš

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Naš salaš - Prenoćište Farkaš

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije