Apartment Penthouse Festina Lente Sombor, Vojvodina

Apartment Penthouse Festina Lente

Sombor, Vojvodina

Apartment Penthouse Festina Lente smešten je u glavnoj ulici u Somboru, a u neposrednoj blizini ovog objekta nalaze se muzeji, galerije, bioskop, pozorište, marketi i drugi sadržaji. Uz to, rezervat prirode Gornje Podunavlje, reka Dunav, luka Apatin, Banja Bezdan, Banja Junaković, grad Subotica i Palić nalaze se u okruženju Sombora.

Otvorena visina u Apartment Penthouse Festina Lente iznosi 8 metara, ima 2 panoramske terase (18m² i 35m²), 3 spavaće sobe, 2 kupatila, salon, kuhinju, trpezariju, radnu sobu. Apartman je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaSombor, Vojvodina
Emailfestina@sbb.rs
Telefon 1+381 63 51 11 70
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

kuhinja

Kuhinja

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Apartment Penthouse Festina Lente

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Apartment Penthouse Festina Lente

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Apartment Penthouse Festina Lente

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Apartment Penthouse Festina Lente

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije