Anna Apartman i Sobe Sombor, Vojvodina

Anna Apartman i Sobe

Sombor, Vojvodina

Kompleks Anna Apartman i Sobe nalazi se u sasvim mirnoj i idiličnoj prirodi sela Svetozar Miletić, samo 12 kilometara od centra Sombora i 35 kilometara od Subotice. Kuća je locirana u samom centru sela, na glavnom putu koji povezuje Suboticu i Sombor. Odmah pored kuće nalazi se picerija, a preko puta je još jedan restoran i prodavnica.

Anna Apartman i Sobe ima veliko dvorište prepuno zelenila, sa zajedničkom terasom, klupama i stolovima. Čonopljansko jezero, omiljeno izletište meštana, udaljeno je oko 10 kilometara i prava je destinacija za dnevni izlet, kupanje i roštilj, u fantastičnoj prirodi. Kompleks nudi i Wi-Fi internet, kao i parking mesta, a u ponudi su i bicikli, na korišćenje.

Osnovne informacije
VrstaKuća
LokacijaSombor, Vojvodina
Emailpurdaemilia@gmail.com
Telefon 1+381 25 840 998
Mobilni+381 63 73 93 361
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

bicikl

Bicikl

parking

Parking

Smeštaj
Anna Apartman i SobeAnna Apartman i SobeAnna Apartman i SobeAnna Apartman i Sobe

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

grejanje

Grejanje

Anna Apartman i SobeAnna Apartman i SobeAnna Apartman i SobeAnna Apartman i SobeAnna Apartman i SobeAnna Apartman i Sobe

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

grejanje

Grejanje

Atrakcije u blizini
Anna Apartman i Sobe

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije