Green Hotel Kaštel Pančevo, Vojvodina

Green Hotel Kaštel

Pančevo, Vojvodina

Green Hotel Kaštel nalazi se u Pančevu, u prijatnom i mirnom delu grada, a posebno je pogodan za poslovne ljude, obzirom na kapacitet kongresne sale od oko 200 mesta. Sam naziv „Kaštel“ označava gradić u malom - zamak, te će se gosti ovde tako i osećati, izolovani od buke i gradske vreve, u jedinstvenom i prijatnom ambijentu. Centar Beograda je na distanci od 20-ak kilometara, dok je Smederevo udaljeno oko 45 km.

Green Hotel Kaštel nudi smeštajne jedinice koje imaju klima uređaj, radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Hotelske sadržaje upotpunjuju i restoran, bar, kao i vrt sa letnjkovcem namenjenim za goste. Tu je i dečije igralište, besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaPančevo, Vojvodina
Emailinfo@hotelkastel.rs
Telefon 1+381 63 271 999
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

bar

Bar

restoran

Restoran

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Green Hotel Kaštel

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Green Hotel Kaštel

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Green Hotel Kaštel

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Green Hotel Kaštel

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije