Apartmani Pančevo Pančevo, Vojvodina

Apartmani Pančevo

Pančevo, Vojvodina

Apartmani Pančevo smešteni su u privatnoj, stambenoj zgradi, u Pančevu, u ulici Dimitrija Tucovića 66. Zgrada je sazidana 2012. godine, zvučno i toplotno je izolovana, a ima i lift sa kojim se stiže do samih apartmana. Opremljena je modernim sigurnosnim sistemom koga čine sigurnosne kamere, sigurnosna vrata na daljinsko upravljanje, kao i sigurnosna vrata na ulazu u svaki apartman.

U dvoristu zgrade je mala bašta, zatim privatan parking prostor, a tu je i posebna prostorija predviđena za smeštaj bicikla. Podrum zgrade je uređen i njemu je smeštena teretana samo za goste apatmana. Svaki apartman u okviru kompleksa Apartmani Pančevo je dvostrano orjentisan u pravcu istok-zapad, i pokriven je besplatnim Wi-Fi internetom.

Apartmani Pančevo udaljeni su 500 metara od centra grada Pančeva, 6 km od Industrijske zone u Pančevu, 15 km od centra Beograda i 36 km od međunarodnog aerodroma u Beogradu "Nikola Tesla".

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaPančevo, Vojvodina
Emailapartmentspancevo@gmail.com
Telefon 1+381 60 611 5112
Telefon 2+381 60 611 5110
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

teretana

Teretana

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Apartmani Pančevo

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Apartmani Pančevo

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Apartmani Pančevo

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Apartmani Pančevo

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije