Villa Aleksandar Palić, Vojvodina

Villa Aleksandar

Palić, Vojvodina

Villa Aleksandar očekuje goste tokom cele godine, sve koji žele da provedu odmor u lepom ambijentu Palićkog jezera. U okviru vile postoji caffé, zatim bazen na otvorenom veličine 9.6 x 4.6 metara, oko koga su raspoređene ležaljke i garniture za odmor i sunčanje, a tu je i đakuzi, kao i sauna.

Villa Aleksandar nudi komforne sobe sa modernim kupatilima, ručno izrađenim nameštajem, klima uređajima, televizorima sa kablovskim programom, a na raspolaganju u vili je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking prostor.

Autor fotografija: CRISTIAN BIRKAS/MOB-0600673918, CRISTIANBPHOTO +381600673919;

;

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaPalić, Vojvodina
Emailvilaalexandarpalic@gmail.com
Telefon 1+381 64 1567 232
Telefon 2+381 65 375 4953
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

vrt

Vrt

jezero

Jezero

Smeštaj
Villa AleksandarVilla AleksandarVilla AleksandarVilla AleksandarVilla Aleksandar

Soba za 2-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Villa Aleksandar

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Villa Aleksandar

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Villa Aleksandar

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Villa Aleksandar

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije