Sobe Rooms Kiš Palić, Vojvodina

Sobe Rooms Kiš

Palić, Vojvodina

Sobe Rooms Kiš nalaze se na Paliću, na 10 minuta hoda od Palićkog jezera, i na 4 km od Specijalnog rezervata prirode Ludaško jezero. Kafići, restorani i plaža su locirani u krugu od jedan kilometar, u odnosu na ovaj smeštaj.

Sobe Rooms Kiš imaju vrt sa priborom za pripremu roštilja. Smeštaj nudi terasu s koje se pruža pogled na vrt, kao i prostor za sedenje sa TV-om. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking pod video nadzorom.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaPalić, Vojvodina
Emailmelania.kis86@gmail.com
Telefon 1+381 63 7506259
Telefon 2+381 64 362 8468
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

jezero

Jezero

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Sobe Rooms Kiš

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Sobe Rooms Kiš

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Sobe Rooms Kiš

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Sobe Rooms Kiš

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije