Jelen Salaš Palić, Vojvodina

Jelen Salaš

Palić, Vojvodina

Jelen Salaš se nalazi na 1,5 km od Palićkog jezera, okružen šumom i ravnicom. Grad Subotica je na 7 km udaljenosti, spa centar i odmaralište Banja Kanjiža na distanci od 20 km, dok je mađarski grad Segedin udaljen 40 kilometara.

Jelen Salaš se prostire na površini od 8.000 kvadratnih metara, sa ukupno 8 zasebnih objekata. Na ovom zelenom prostranstvu nalazi se dečije igralište, kao i mali teren za košarku, a tu je i spoljni bazen, dimenzija 8x4 metara. Sastavni deo ponude salaša je i konferencijska sala, kao i restoran sa 200 mesta, gde se služe tradicionalna srpska i internacionalna jela. Ovaj restoran ima i dve terase na otvorenom.

Sve smeštajne jedinice Jelen Salaša su klimatizovane, imaju nameštaj od drveta, TV sa kablovskim kanalima i radni sto, a uključuju i privatna kupatila sa kadom ili tušem. Pored standardnih, Jelen Salaš nudi i smeštaj u dve LUX sobe, opremljene nameštajem ručne izrade, đakuzi kadom, king-size krevetom i dva kreveta za jednu osobu, mini barom i mini balkonom. Takođe, obezbeđen je i besplatan bežični internet, a postoji i parking na ulici.

Osnovne informacije
VrstaSalaš
LokacijaPalić, Vojvodina
Emailkontakt@jelensalas.com
Telefon 1+381 24 753 586
Telefon 2+381 69 753 004 (Viber)
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

teren-za-kosarku

Teren za košarku

restoran

Restoran

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

jezero

Jezero

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Jelen Salaš

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Jelen Salaš

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Jelen Salaš

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Jelen Salaš

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije