Hotel Sole Mio Novi Sad, Vojvodina

Hotel Sole Mio

Novi Sad, Vojvodina

Hotel Sole Mio nalazi se na ulazu u Novi Sad, u blizini autoputa, na adresi Sentandrejski put 165. Gosti mogu uživati u prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi hotelskog lobija, a u sklopu SPA centra je Caffe-bar koji nudi bogat asortiman pića.

U toku letnje sezone gostima je na raspolaganju 7 spoljašnjih bazena, od kojih su 2 rekreativna za isplivavanje i sportsko plivanje, jedan dečiji sa posebnim programom za decu (tobogan), 2 hidromasažna, đakuzi na otvorenom i “S“ bazen čiji jedan deo pripada unutrašnjim bazenima, a drugi spoljašnjim.

U cenu noćenja Hotela Sole Mio uključen je i bogat doručak na bazi švedskog stola, kao i oprema za Wellnes & SPA sadržaje (bade mantil, papuče i peškir). U okviru hotela obezbeđen je i besplatan Wi-Fi interent, kao i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaNovi Sad, Vojvodina
Emailoffice@hotelsolemio.rs
Telefon 1+381 21 6414 117
Mobilni+381 63 114 6085
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

bar

Bar

recepcija

Recepcija

Smeštaj
Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Apartman Standard za 2+2 osobe

Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Apartman Superior za 4+1 osobu

Hotel Sole Mio

DeLux Apartman za 4+1 osobu

Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Soba za 2 osobe sa bračnim krevetom

Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Soba za 2 osobe sa dva odvojena kreveta

Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Soba Komfort za 2+1 osobu

Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Soba za 3 osobe

Atrakcije u blizini
Hotel Sole Mio

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Hotel Sole Mio

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Hotel Sole Mio

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Hotel Sole Mio

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije