Hotel Sole Mio Novi Sad, Vojvodina

Hotel Sole Mio

Novi Sad, Vojvodina

Hotel Sole Mio nalazi se na ulazu u Novi Sad, u blizini autoputa, na adresi Sentandrejski put 165. Možete uživati u prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi hotelskog lobija, u sklopu SPA centra nalazi se caffe bar u kom možete da se osvežite svežim voćem i zdravim napitcima. Restoran - pizzerija u sklopu hotela radi od petka do nedelje (12-19h). U letnjoj sezoni hotel nudi 5 bazena i jacuzzi na otvorenom, u sklopu objekta u toku leta gosti imaju priliku da uživaju na predivnoj terasi bara, kao i drugim aktivnostima.

Hotel Sole Mio od pogodnosti nudi još i rekreativni bazen, zatim hidromasažni bazen, đakuzi sa slanom vodom, a tu su i parno kupatilo, finska sauna i blaga sauna. Gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje interneta, a obezbeđen je i privatni parking.

Autor fotografija: Mladen Mitrinovic;

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaNovi Sad, Vojvodina
Emailoffice@hotelsolemio.rs
Telefon 1+381 21 6414 117
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

bar

Bar

recepcija

Recepcija

Smeštaj
Hotel Sole MioHotel Sole Mio

Soba Standard za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Soba Komfort za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Apartman Standard za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole MioHotel Sole Mio

Apartman Superior za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Sole Mio

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Hotel Sole Mio

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Hotel Sole Mio

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Hotel Sole Mio

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije
Hotel Sole Mio

Obedska bara

Obrež, Vojvodina

Područje Obedske bare nalazi se u jugoistočnom Sremu, a predstavlja ostatak napuštenog korita reke Save. Ovaj čuveni rezervat prirode, jedno je od najstarijih zaštićenih prirodnih dobara na svetu, a datira od davne 1874. godine.

Detaljnije