Etno kuća Đeram Mokrin, Vojvodina

Etno kuća Đeram

Mokrin, Vojvodina

Kompleks Etno kuća Đeram urađen je u etno stilu, ali i prilagođen savremenim potrebama seoskog turizma. Nalazi se u banatskom selu Mokrinu, pored Kikinde, udaljen 130 km od Beograda i aerodroma „Nikola Tesla“, 120 km od Novog Sada, 70 km od Subotice i graničnog prelaza Horgoš prema Mađarskoj.

Etno kuća Đeram nudi četiri sobe za smeštaj, restoran na otvorenom pod trskom, zatim zatvoreni restoran, radionicu za izradu predmeta od gline, dečije igralište i prostrano dvorište. Uz to, kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaEtno kuća
LokacijaMokrin, Vojvodina
Emaildjerametnokuca@gmail.com
Telefon 1+381 64 2020664
Telefon 2+381 23 061 196
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

restoran

Restoran

Smeštaj
Etno kuća ĐeramEtno kuća ĐeramEtno kuća Đeram

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Etno kuća ĐeramEtno kuća ĐeramEtno kuća ĐeramEtno kuća Đeram

Deluxe Soba za 2+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Etno kuća Đeram

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Etno kuća Đeram

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Etno kuća Đeram

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Etno kuća Đeram

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije