Šumska kuća Bubamara Deliblatska peščara, Vojvodina

Šumska kuća Bubamara

Deliblatska peščara, Vojvodina

Šumska kuća Bubamara nalazi se u jugoistočnom delu specijalnog prirodnog rezervata – Deliblatska peščara, u okruženju borove i bagremove šume. Do Bele Crkve i njenih jezera ima svega oko 12km, dok je Kovin udaljen 33km. Ovde se može uživati u jedinstvenom osećaju mira i tišine koje nudi prirodni rezervat, uz naravno veliki broj veoma interesantnih sadržaja.

Šumska kuća Bubamara otvorena je za goste svih 12 meseci godišnje, a ljubazni domaćini žele maksimalno da vas ugoste u ovom posebnom i nesvakidašnjem okruženju. Kuća je smeštena na placu, u okviru kojeg postoji roštilj, a tu je i koš, dok je za decu obezbeđena oprema za dečije igre. Mobilni signal je ovde samo delimično zastupljen, a privatni parking je obezbeđen u okviru prostranog dvorišta.

Postoji mogućnost šetnji šumskim predelima i stepama peščare, zatim ljubitelji ribolova mogu uživati u svom omiljenom sportu na rekama Đurici i Dunavu, kao i na kanalu Dunav-Tisa-Dunav, dok će pokonici lova, takođe ovde pronaći sjajne uslove za svoj hobi. Jedan od lepših izleta može se napraviti do belocrkvanskih jezera ili prirodnog rezervata Labudovo okno, sjajnog mesta za posmatranje ptica. Tu su i uvek interesantni džip safari ili vožnja biciklom predelima od izuzetne prirodne lepote Deliblata, a posebno iskustvo može da bude nordijsko skijanje zimi, po dinama koje samo peščara može da ponudi.
Osnovne informacije
VrstaKuća
LokacijaDeliblatska peščara, Vojvodina
Emailbubamara.pescara@gmail.com
Telefon 1+381 64 25 9999 6
vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

igraliste-za-decu

Igralište za decu

parking

Parking

teren-za-kosarku

Teren za košarku

Smeštaj
Šumska kuća BubamaraŠumska kuća BubamaraŠumska kuća BubamaraŠumska kuća BubamaraŠumska kuća BubamaraŠumska kuća Bubamara

Kuća za 6 osoba

kuhinja

Kuhinja

tv

TV

balkon

Balkon

kupatilo

Kupatilo

grejanje

Grejanje

Atrakcije u blizini
Šumska kuća Bubamara

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Šumska kuća Bubamara

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Šumska kuća Bubamara

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Šumska kuća Bubamara

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije