Salaš 137 Čenej, Vojvodina

Salaš 137

Čenej, Vojvodina

Salaš 137 nalazi se na Čeneju, u jedinstvenom mestu, udaljenom svega 13 km od centra Novog Sada. Ovde možete uživati u domaćoj hrani i piću, uz autentični ambijent salaša i lokalnu muziku vojvođanske ravnice. Restoran je kapaciteta 70 mesta u sali, odnosno 80 mesta u bašti. Ovde su u ponudi raznovrsni specijaliteti od kojih se izdvajaju: gibanice, proje, domaća supu sa rezancima, rinflajš, ćuretina sa mlincima, kolenica u sosu od rena, domaća roštilj kobasica, štrudla sa makom i orasima. Ako postoji potreba za poslovnim sastancima, seminarima, predavanjima ili tim buildingom, “Gazebo” sala sa kapacitetom od 150 mesta idealno je mesto za ovakve događaje.

Salaš 137 u ponudi ima i školu jahanja, vožnju fijakerom, a tu je i pansion za konje i pse. Takođe, na raspolaganju su i tereni za fudbal, odbojku i badminton, kao i škola golfa. Za najmlađe goste obezbeđeno je dečije igralište, čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a tu je i parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaSalaš
LokacijaČenej, Vojvodina
Emailinfo@salas137.rs
Telefon 1+381 21 714 497
Mobilni+381 62 773 137
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

teren-za-fudbal

Teren za fudbal

teren-za-odbojku

Teren za odbojku

restoran

Restoran

parking

Parking

Smeštaj
Salaš 137Salaš 137Salaš 137Salaš 137

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

grejanje

Grejanje

kupatilo

Kupatilo

Salaš 137Salaš 137Salaš 137

Soba za 2+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

grejanje

Grejanje

kupatilo

Kupatilo

Salaš 137Salaš 137

Soba za 3+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

grejanje

Grejanje

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Salaš 137

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Salaš 137

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Salaš 137

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Salaš 137

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije