Vila Gurman 024 Bačka Topola, Vojvodina

Vila Gurman 024

Bačka Topola, Vojvodina

Vila Gurman 024 nalazi se u središtu Bačke, pored magistralnog puta M-22, u strogom centru Bačke Topole. Okružena je prirodnom vegetacijom Gradskog parka i odiše prijatnošću i svežinom. Kompletan objekat je orijentisan tako da su sobe sa pogledom na Gradski park, a spoljni izgled objekta je u harmoniji sa ambijentom i okolnim zgradama. Sve sobe koje nudi vila su klimatizovane, imaju kupatilo, kablovsku televiziju i besplatan bežični internet.

U blizini Vile Gurman 024 pored Gradskog parka, nalaze se i autobuska stanica, teniski teren za rekreaciju i fudbalski stadion, a na oko 4 km udaljenosti od Bačke Topole ljubitelji jahanja i šetnje mogu posetiti čuvenu Zobnaticu.

Pored Vile Gurman 024 tu je i restoran Gurman sa klimatizovanom salom kapaciteta do 90 mesta i otvorenom baštom (mediteranskog tipa), koja prima 44 gostiju. Meni restorana Gurman obuhvata široki spektar specijaliteta međunarodne i domaće kuhinje. Takođe, sastavni deo ponude ovog kompleksa je i pivnica, kapaciteta do 40 gostiju, koja iza sebe ima tradiciju od nekoliko decenija. Ispred ugostiteljskog objekta nalaze se javna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaBačka Topola, Vojvodina
Emailakospetkov@gmail.com
Telefon 1+381 24 714873
Telefon 2+381 63 764 71 50
wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

restoran

Restoran

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Vila Gurman 024Vila Gurman 024Vila Gurman 024Vila Gurman 024Vila Gurman 024Vila Gurman 024Vila Gurman 024Vila Gurman 024

Soba za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Gurman 024

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Vila Gurman 024

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Vila Gurman 024

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Vila Gurman 024

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije