Garden House Apatin, Vojvodina

Garden House

Apatin, Vojvodina

Garden House nalazi se u Apatinu, oko 5 km od termalne banje Junaković. Do Dunava ima 900 metara, a takođe najbliže prodavnice, kafići i restorani su u krugu od 500 metara.

Garden House ima i svoj restoran, zatim otvoreni teniski teren i sezonski bazen, a tu je i teretana koja je opremljena sa svim osnovnim spravama za vežbanje, kao i sto za stoni tenis. Kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom i nudi privatni parking.

Autor fotografija: Sinisa Trifunovic/Sinisa Trifunovic.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaApatin, Vojvodina
Emailgardenhouseapatin@gmail.com
Telefon 1+381 63 11 45 646
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

restoran

Restoran

bazen

Bazen

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Garden House

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Garden House

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Garden House

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Garden House

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije