UTP Srbija-TiS Zaječar, Istočna Srbija

UTP Srbija-TiS

Zaječar, Istočna Srbija

UTP Srbija-TiS nalazi se u samom centru Zaječara, na gradskom trgu, na nekoliko minuta od bogate kulturne i turističke ponude ovog prelepog grada istočne Srbije. Smeštaj je u potpunosti renoviran i njegova usluga unapređena kako bi maksimalno odgovorio na sve zahteve urbanog života, brze komunikacije, ali i vrhunskog komfora i odmora. U sklopu smeštaja naći ćete i različite prateće sadržaje, što ga čini idealnom destinacijom za organizovanje seminara, konferencija, koktela, kao i obeležavanja raznovrsnih proslava.

U okviru UTP Srbija-TiS nalaze se mini market, menjačnica, kao i uvek otvorena recepcija. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking prostor.

Ljubitelji originalne srpske kuhinje mogu u etno kafani “Srpska kuća”, koja se nalazi u sklopu kompleksa, probati mnoga tradicionalna srpska jela i uživati u čarobnom ambijentu kafane, uz zvuke pucketanja vatre iz kamina u zimskom periodu. Smeštaj nudi i prijatan boravak u ekskluzivnom objektu lounge bar “Terazza”, gde mogu da okuse fenomenalna jela internacionalne kuhinje uz prigodna pića.

Pored vrhunskih restorana i namenskih sala, gosti mogu se opustiti u na Gym wellness i fitness centru UTP Srbija-TiS, koji obuhvata saunu, gimanstičku salu za grupne treninge, teretanu i sto za stoni tenis.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaZaječar, Istočna Srbija
Emailmojatisekipa@gmail.com
Telefon 1+381 19 422 540
Telefon 2+381 19 422 333
Mobilni+381 63 114 03 89
parking

Parking

centar-grada

Centar grada

restoran

Restoran

recepcija

Recepcija

wi-fi

Wi Fi

bar

Bar

teretana

Teretana

stoni-tenis

Stoni tenis

Smeštaj
Atrakcije u blizini
UTP Srbija-TiS

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
UTP Srbija-TiS

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
UTP Srbija-TiS

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije