Vila Vesela Kuća Stara planina, Istočna Srbija

Vila Vesela Kuća

Stara planina, Istočna Srbija

U netaknutoj prirodi i miru sela Jalovik Izvor na Staroj planini nalazi se Vila Vesela Kuća - pravo mesto za aktivan odmor i rekreaciju. Vilu odlikuje stara srpska arhitektura, te odiše autentičnim ambijentom, sa velikim dvorištem i izvrsnim etno restoranom. Svakog jutra ovde je u ponudi kontinentalan i vegetarijanski doručak, a boravak gostiju može biti zasnovan i na polupansionu.

Vila Vesela Kuća
pravo je mesto i za proslave. Tokom zime ovde se mogu organizovati slavlja i veselja za 40 gostiju, a leti do 50. Lokacija vile je idealna za odmor tokom čitave godine, jer se nalazi u blizini ski staza i turističkog centra Stare planine. Vila ima i veliki zajednički salon, a u dvorištu su postavljeni stolovi sa klupama i stolicama gde se može servirati kafa ili obrok. Veliko dečije igralište izgrađeno je od drveta i tu će mališani naći mnogo prostora za bezbrižnu igru. Vila nudi i privatni parking.
Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaStara planina, Istočna Srbija
Emailveselakuca965@gmail.com
Telefon 1 +381 64 159 50 89
Telefon 2+381 65 259 50 89
vrt

Vrt

restoran

Restoran

ski-centar

Ski centar

parking

Parking

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Vila Vesela KućaVila Vesela KućaVila Vesela KućaVila Vesela Kuća

Soba za 2 osobe

grejanje

Grejanje

kupatilo

Kupatilo

Vila Vesela KućaVila Vesela KućaVila Vesela Kuća

Soba za 4 osobe

grejanje

Grejanje

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Vesela Kuća

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Vila Vesela Kuća

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Vila Vesela Kuća

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije