Golema Reka Stara planina, Istočna Srbija

Golema Reka

Stara planina, Istočna Srbija

U podnožju Stare Planine, u centru sela Crni Vrh, nalazi se domaćinstvo Golema Reka, locirano daleko od gradske gužve i urbanog načina života. Domaćinstvo je dobilo ime po rečici koja izvire ispod Midžora.

Objekat Golema Reka nudi smeštaj sa pogledom na reku, restoran i bar. Tu su i dva velika dnevna boravka sa ognjištem i stolovima za ručavanje, a pored toga gosti ovde mogu odigrati partiju pikada ili se opustiti uz filmove koji se prikazuju na velikom platnu ili TV-u. Domaćinstvo je pokriveno besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Autor fotografija: ALEKSANDAR BOZINOVIC;

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaStara planina, Istočna Srbija
Emailinfo@golemareka.rs
Telefon 1+381 19 766 014
Telefon 2+381 69 304 4285
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bar

Bar

restoran

Restoran

reka

Reka

planina

Planina

Smeštaj
Golema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema Reka

Soba za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

Golema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema RekaGolema Reka

Brvnara za 6-9 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Golema Reka

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Golema Reka

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Golema Reka

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije