Vila Tamaris Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila Tamaris

Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila Tamaris je smeštena u samom srcu Srebrnog jezera, u naselju Beli Bagrem, na samo 300 metara od plaže. Tu su restorani duž same obale jezera, a od brojnih turističkih sadržaja oko i na samom jezeru, mogu se izdvojiti jahački klub, izleti brodom, jedrenje i paraglajding, staze za šetnju i džoging, sportski tereni i drugo. Naravno, uz sve ovo Srebrno jezero je i raj za ribolovce.

Vila Tamaris ima veoma lepo uređenu baštu gde pored raznobojnog cveća, ima i mnogo vrsta perena (trajnica), ukrasnih žbunova, četinara i lepo negovane trave. Ambijent upotpunjuje i fontana u obliku potoka, koja daje svežinu u vrelim letnjim danima, zatim terasa u masivnom drvetu sa visećim petunijama, kao i bunar urastao u šareni bršljan. Tu je i kutak za decu sa motivima iz bajke ''Snežana i 7 patuljaka''. Vila nudi letnju baštu, opremljenu zajedničku kuhinju za goste, pokrivena je besplatnim Wi-Fi internetom, a ima i privatni parking.

Autor fotografija: COPYRIGHT, 2004;

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaSrebrno jezero, Istočna Srbija
Emailvilatamaris27@gmail.com
Telefon 1+381 63 326 573
Telefon 2+381 62 83 26 573
udaljenost-od-plaze

Na 300m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

jezero

Jezero

Smeštaj
Vila TamarisVila TamarisVila TamarisVila TamarisVila TamarisVila TamarisVila Tamaris

Sobe za 1-2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Tamaris

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Vila Tamaris

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Vila Tamaris

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije