Vila Milo Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila Milo

Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila Milo je objekat visokog smestajnog kvaliteta poseduje 4 zvezdice i smeštena je u mirnom delu Srebrnog jezera, iza autokampa Rudarevo i na 250 metara od uređene plaže. Do Velikog Gradišta ima 3 km, dok je Golubačka tvrđava na distanci od 25 km.

Vila Milo u ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne sobe sa TV-om, klimom, minibarom, Wi-Fi interentom i balkonom. Tu je i zajednička kuhinja i prostorija sa mašinama za pranje i sušenje veša. Vila nudi usluge recepcije, raspolaže vrtom, kao i privatnim parkingom koji je pod video nadzorom.

Autor fotografija: WWW. FOTOVIDEO. RS

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaSrebrno jezero, Istočna Srbija
Emailbranivoje@vilamilo.com
Telefon 1+381 65 316 11 98
udaljenost-od-plaze

Na 250m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

jezero

Jezero

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Vila Milo

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Vila Milo

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Vila Milo

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije