Vila El Barco Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila El Barco

Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila El Barco nudi gostima relaksaciju i komfor, zajedno sa luksuznim i prostranim apartmanima i dekorom specijalno dizajniranim da upotpuni nezaboravno iskustvo na vašem porodičnom odmoru, romantičnom vikendu ili poslovni skupu na Srebrnom jezeru. Vila je okružena zelenilom, i nalazi se u neposrednoj blizini trim staza, golf terena, restorana, šetališta kraj jezera, plaže i aqua parka, pa će vam tako sve pogodnosti koje jezero nudi biti praktično na dohvat ruke.

Vila El Barco u ponudi ima udobne apartmane. Svaki od njih je drugačije dizajniran, ima moderan enterijer, prijatnu rasvetu, i nosi jedan poseban lični i unikatni pečat. U okviru vile postoji i restoran koji nudi bogat i različit meni kulinarskih specijaliteta. Spremite se da otkrijete kako egzotične kuhinje, tako i tradicionalne specijalitete, a uz to, hranu možete poručiti za dostavu i u vaš apartman, naravno u radno vreme restorana. Čitava vila je pokrivena besplatnim Wi-Fi internetom, a postoji i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSrebrno jezero, Istočna Srbija
Emailelbarcovila@gmail.com
Telefon 1+381 12 765 4444
Mobilni+381 64 562 6931
wi-fi

Wi Fi

jezero

Jezero

restoran

Restoran

vrt

Vrt

recepcija

Recepcija

parking

Parking

Smeštaj
Vila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El Barco

Apartman za 2-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

grejanje

Grejanje

kuhinja

Kuhinja

tv

TV

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila El Barco

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Vila El Barco

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Vila El Barco

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije