Vila El Barco Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila El Barco

Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila El Barco nudi gostima relaksaciju i komfor, zajedno sa luksuznim i prostranim apartmanima i dekorom specijalno dizajniranim da upotpuni nezaboravno iskustvo na vašem porodičnom odmoru, romantičnom vikendu ili poslovni skupu na Srebrnom jezeru. Vila je okružena zelenilom, i nalazi se u neposrednoj blizini trim staza, golf terena, restorana, šetališta kraj jezera, plaže i aqua parka, pa će vam tako sve pogodnosti koje jezero nudi biti praktično na dohvat ruke.

Vila El Barco u ponudi ima udobne apartmane. Svaki od njih je drugačije dizajniran, ima moderan enterijer, prijatnu rasvetu, i nosi jedan poseban lični i unikatni pečat. U okviru vile postoji i restoran koji nudi bogat i različit meni kulinarskih specijaliteta. Spremite se da otkrijete kako egzotične kuhinje, tako i tradicionalne specijalitete, a uz to, hranu možete poručiti za dostavu i u vaš apartman, naravno u radno vreme restorana. Čitava vila je pokrivena besplatnim Wi-Fi internetom, a postoji i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSrebrno jezero, Istočna Srbija
Emailelbarcovila@gmail.com
Telefon 1+381 12 765 4444
Mobilni+381 64 562 6931
wi-fi

Wi Fi

jezero

Jezero

restoran

Restoran

vrt

Vrt

recepcija

Recepcija

parking

Parking

Smeštaj
Vila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El BarcoVila El Barco

Apartman za 2-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

grejanje

Grejanje

kuhinja

Kuhinja

tv

TV

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila El Barco

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Vila El Barco

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Vila El Barco

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije