Vila Atos Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila Atos

Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila Atos je mesto, iscrtano olovkom prirode, predviđeno za rajski mir i blagostanje, smešteno nadomak korzoa Srebrnog jezera. Gosti vile mogu uživati u fantastičnom pogledu na predivnu baštu, kao i u osvežavanju hladnim napicima i ukusnom hranom, dok se izležavaju pored privatnog bazena. Oko bazena (15m x 6x) nalaze se raspoređene ležaljke za potpuno uživanje i opuštanje, a do plaže jezera ima svega 1 minut hoda.

Iz kuhinje restorana Atos hrli talas jela spremljenih prema retkim i originalnim receptima, čija će vas raznolikost i bogatstvo Bačvanskih specijaliteta, sigurni smo, prijatno iznenaditi.

Vila Atos nudi i saunu, teretanu, masaže, a tu je i igraonica za najmlađe goste. U okviru vile postoji i kongresna sala, besplatan pristup Wi-Fi internetu, a obezbeđen je parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSrebrno jezero, Istočna Srbija
Emailatos.srebrnojezero@gmail.com
Telefon 1+381 69 17 07 093
wi-fi

Wi Fi

bazen

Bazen

vrt

Vrt

restoran

Restoran

spa-centar

Spa centar

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

sef

Sef

jezero

Jezero

parking

Parking

Smeštaj
Vila AtosVila AtosVila AtosVila AtosVila AtosVila Atos

Soba za 1-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

frizider

Frižider

sef

Sef

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Atos

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Vila Atos

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Vila Atos

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije