Vila Atos Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila Atos

Srebrno jezero, Istočna Srbija

Vila Atos je mesto, iscrtano olovkom prirode, predviđeno za rajski mir i blagostanje, smešteno nadomak korzoa Srebrnog jezera. Gosti vile mogu uživati u fantastičnom pogledu na predivnu baštu, kao i u osvežavanju hladnim napicima i ukusnom hranom, dok se izležavaju pored privatnog bazena. Oko bazena (15m x 6x) nalaze se raspoređene ležaljke za potpuno uživanje i opuštanje, a do plaže jezera ima svega 1 minut hoda.

Iz kuhinje restorana Atos hrli talas jela spremljenih prema retkim i originalnim receptima, čija će vas raznolikost i bogatstvo Bačvanskih specijaliteta, sigurni smo, prijatno iznenaditi.

Vila Atos nudi i saunu, teretanu, masaže, a tu je i igraonica za najmlađe goste. U okviru vile postoji i kongresna sala, besplatan pristup Wi-Fi internetu, a obezbeđen je parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSrebrno jezero, Istočna Srbija
Emailatos.srebrnojezero@gmail.com
Telefon 1+381 69 17 07 093
wi-fi

Wi Fi

bazen

Bazen

vrt

Vrt

restoran

Restoran

spa-centar

Spa centar

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

sef

Sef

jezero

Jezero

parking

Parking

Smeštaj
Vila AtosVila AtosVila AtosVila AtosVila AtosVila Atos

Soba za 1-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

frizider

Frižider

sef

Sef

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Atos

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Vila Atos

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Vila Atos

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije