Apartmani Sunce Srebrno jezero, Istočna Srbija

Apartmani Sunce

Srebrno jezero, Istočna Srbija

Apartmani Sunce smešteni su na Srebrnom jezeru koje se odlikuju lepotom i predivnom prirodom koja ga okružuje. Srebrno jezero poslednjih godina postaje značajan turistički centar budući da sve više ljudi odlučuje da baš ovde provede produžen vikend ili odmor. Samo ime jezero dobija zbog srebrnog odsjaja vode koji se javlja na površini kada sunce zalazi iza Karpata. Uz ovo, jezero je takođe poznata destinacija za ribolov.

U samoj blizini vile nalazi se mnoštvo restorana i kafića gde se gosti mogu opustiti i pojesti nešto od domaćih specijaliteta. Apartmani Suncesu smešteni u jednoj od glavnih ulica na Srebrnom jezeru, ali veliko dvorište oko samog smeštaja čini da su gosti ovde ušuškani i udaljeni od buke, što omogućava potreban mir i tišinu. U dvorištu se nalaze sto i stolice, te je ovo odlično mesto za relaksaciju i uživanje. Takođe, obezbeđen je i Wi-Fi internet, kao i privatni parking prostor.
Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaSrebrno jezero, Istočna Srbija
Emailvilasuncesrebrnojezero@gmail.com
Telefon 1+381 66 55 29 129
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

jezero

Jezero

parking

Parking

Smeštaj
Apartmani SunceApartmani SunceApartmani SunceApartmani SunceApartmani SunceApartmani SunceApartmani SunceApartmani SunceApartmani SunceApartmani Sunce

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

balkon

Balkon

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartmani Sunce

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Apartmani Sunce

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Apartmani Sunce

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije